BIZIT plus

Prijavite se za VMware vSphere obuku

Kompanija COM-4T, u saradnji sa svojim strateškim partnerom Arrow ECS Srbija, poziva sve zainteresovane da se prijave za obuku VMware vSphere: Install, Configure and Manage (V5.1).
image001

Obuka je osmišljena u okviru VMware Certified Professional programa i namenjena je sistem administratorima, IT menadžerima koji su odgovorni za implementaciju i upravljanje VMware infrastrukturom.

U toku obuke akcenat će biti stavljen na instalaciju, konfiguraciju i upravljanje vSphere-om, u okviru kojeg je VMware ESXi™ i VMware vCenter™ Server verzije 5.1. Program obuke možete pogledati OVDE.

Po završenoj obuci svaki polaznik stiče pravo i za polaganje VMware® Certified Professional 5 ispita.

COM-4T za prvih pet prijavljenih polaznika obezbeđuje i dodatnih 10% popusta na cenu obuke.

Termin obuke: 08.04. – 12.04.2013

Sve dodatne informacije oko vSphere obuke dobijaju se putem maila obuke@com-4t.rs, gde takođe možete da se prijavite za istu.

Facebook komentari:

One thought on “Prijavite se za VMware vSphere obuku

  • 20. 03. 2013. at 15:43
    Permalink

    Jako je lose sto nema cene. Onda to odaje utisak: “Visoka je, pa cemo im reci kad se prijave ili nesto slicno”. Ne kazem da treba da bude dzabe, ali uvek taj mentalitet koji odise skrivenim uzimanjem para. Jednostavno, marketing je pogresan. Kako na pijaci ne idete na tezge na kojoj nema cene? Isto vazi i za ovo.

Comments are closed.