BIZIT plus

Primena Industrije 4.0 u proizvodnji – poziv na Vesimpex 4.0 konferenciju

Kompanija Vesimpex poziva sve zainteresovane da se pridruže na tradicionalnom prolećnom susretu sa korisnicima. Tema susreta je primena Industrije 4.0 u proizvodnji!

PCPress.rs Image

Zainteresovani će imati priliku da se uživo uvere u efikasnost i digitanih alata za projektante, uključujući tu i RIttal RICS konfigurator, EPLAN Electric i ProPanel, LAPP alati za konfigurisanje opreme…Pored prezentacija, posetioce očekuju žive demonstracije i radionice gde će moći sami da probaju snagu i jednostavnost softverskih rešenja za pomoć projektantima i korisnicima opreme.

Kompletan spisak predavanja čine:

Vrednosni lanac Industrije 4.0

Industrija 4.0: novi koncept koji menja dosadašnje navike i način rada. Kako se ovaj novi trend odražava na procese projektovanja i proizvodnje u oblasti upravljačkih i razvodnih ormana? Kako da optimizujete svoj proces, ubrzate rad i smanjite troškove? Poslušajte Dejana Dokmanovića, direktora Rittal Zagreb, koji će Vam izneti detalje procesnog lanca EPLAN-RITTAL, proverenog  u praksi.

SRPS EN 61439 i druge priče

Šta treba da znate i šta morate da znate ako ste u poslu projektovanja i proizvodnje elektroormana? Propisi su se promenili, na snazi su novi EU standardi, materija je obimna i prilično ozbiljna. Slobodan Stanković, direktor Vesimpexa pokušaće da Vam iznese bitne detalje kako biste mogli da nastavite pravim smerom.

Pročitajte i:  Uvodnik: Cloud i druge tranzicije

EPLAN Pro Panel: Digitalni blizanac Vašeg elektroormana

Napravite svoj razvodni ili upravljački panel u vrituelnom okruženju. Pre nego što započnete proizvodnju dodajte sve što treba i otklonite sve greške i probleme. Neven Katanić iz kompanije EPLAN pokazaže Vam kako je to jednostavno, brzo i efikasno.

PCPress.rs Image

Projektovanje 4.0

Iskoristite prednosti RICS online platforme za projektovanje i konfigurisanje ormana ili Rittal Power Engineering alata za dimenzionisanje NN razvoda u skladu sa SRPS EN 61439. Proverite kako se nakon toga mogu iskoristiti usluge našeg centra za mehaničke modifikacije i Perforex mašina. O ovome će Vam zajedno pričati Lidija Jovanović i Slobodan Stanković.

Industrijska klimatizacija za (ne)upućene

Kako ohladiti postrojenje a ne „oladiti se“? Koji pristup primeniti i na koga se osloniti? Kako ne potrošiti vše nego što je neophodno, a da vas u julu ne boli glava? Iskustva i koncept industrijske klimatizacije preneće Vam Lidija Jovanović i Slobodan Stanković.

Firma sa dobrim vezama

Lapp digitalni alati za selekciju i konfigurisanje opreme: kao da izaberete i konfigurišete pravi konektor, uvodnicu, kablovski snop, servo-kabl… Za sve proizvode koji zahtevaju precizan izbor i pažljivu odluku, Lapp nudi online konfiguratore. Kako se koriste ovi konfiguratori i šta je sve raspoloživo, čućete od Dejana Dojčina.

Pročitajte i:  Važnost upravljanja i nadzora kritične IT opreme u data centrima

Podsećamo da svaku od prezentacija prati odgovarajući štand sa živim praktičnim primerima primene i mnogo više konkretnih detalja koji će pomoći da svoj posao uradite brzo, tačno i efikasno. Više informacija vas očekuje na ovoj stranici.

Facebook komentari: