BIZIT plus

Priznanje za Xerox

PCPress.rs ImageKompanija Buyers Laboratory Inc. (BLI), vodeća laboratorija za testiranje, dodelila je softverima DocuShare 6.0 i DocuShare CPX 6.0 priznanja „Izbor godine“ u kategoriji izvanrednog rešenja za upravljanje sadržajem u preduzeću. Prema oceni kompanije BLI, DocuShare softveru je dodeljeno pet zvezdica i dobio je visoke ocene po gotovo svim kriterijumima vrednovanja, uključujući lakoću upotrebe, jednostavnost administriranja, vrednost i bezbednost.

BERTL Inc, skup laboratorija za testiranje i istraživanje poslovne opreme, dodelile su softveru DocuShare počasni naziv „Najbolje, skalabilno, rešenje za upravljanje sadržajem poslovanja u malim i srednjim, kao i velikim preduzećima“, u okviru divizije za rešenja i inovacije u toku rada na godišnjoj dodeli priznanja „Najbolji po BERTL-u“.  BERTL je dodelio priznanje softveru DocuShare za njegove sveukupne funkcije i operativnost, posebno naglašavajući sposobnost jednostavne nadogradnje od osnovnog sistema za upravljanje sadržajem u malim firmama do snažnijih aplikacija prilagođenih preduzećima.

DocuShare je, takođe, visoko ocenjen u kategoriji „Proizvodi koji su postavili trend u 2008. godini“ časopisa KMWorld.  Ovaj časopis je odao priznanje softveru DocuShare za njegovu mogućnost upravljanja, organizovanja i skladištenja podataka, jer je to ključna odrednica postizanja uspeha u eri preoptrećenosti informacijama, u kojoj se radnici bore da ukrote gomilu e-poruka, papirnog i drugog sadržaja koji je u svakodnevnom opticaju. 

Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

„Ono što je nama najbitnije jeste to da ova priznanja u okviru naše delatnosti predstavljaju glas korisnika koji vrednuju DocuShare zbog načina na koji im pomaže u upravljanju i deljenju informacija od kritične važnosti za poslovanje i to sa lakoćom i uz pristupačnu cenu“, izjavio je Dejvid Smit, potpredsednik i generalni direktor Xeroxove DocuShare poslovne jedinice.

Xeroxova DocuShare rešenja rade na platformi koja je zasnovana na ujedinjenju tehnologija.  Od osnovnih usluga za upravljanje sadržajem do naprednijih funkcija za procesiranje sadržaja, DocuShare omogućava svojim korisnicima da srede nagomilani sadržaj obezbeđujući im elektronsko skladište u kom mogu lako da smeste podatke i da tim putem jednostavno obavljaju saradnju sa partnerima.

Izvor: New Moment, PC Press 

Facebook komentari: