Procureli Moto G8 i G8 Power “punch-hole” modeli

Nadolazeći Motorolini telefoni Moto G8 i G8 Power već su poznati javnosti jer su nedavno određene specifikacije procurele u javnost. One otkrivaju detalje i kada je dizajn u pitanju.

PCPress.rs Image

Već na prvi pogled se vidi da će oba modela dolaziti sa punch-hole ekranima, a prvog od dva Motoroline G serije pogoni Qualcomm-ov Snapdragon 665 procesor koji je Motorola koristila na prošlogodišnjem Moto G8 Plus modelu.

Iako su standardan G8 i G8 Power modeli u mnogo čemu slični, ipak postoji nekoliko stvari u kojima se razlikuju. Prva je kapacitet baterije koji je na Power modelu za 1000 mAh veći i iznosi 5000 mAh. Ekran od 6.39 inča kod Power modela ima nešto manju donju ivicu i nešto veću rezoluciju. Model G8 po prvim informacijama je tek HD Ready. Po pitanju specifikacije, Power model bi trebalo da dođe sa 4 GB Rama, i 64 GB skladišta, dok bi kod “običnog” modela to trebalo da je stvar izbora gde će u obzir dolaziti i malo slabija specifikacija. Još uvek nije poznato da li će ovi modeli podržavati SD karticu.

Pročitajte i:  Na MWC 2024, budućnost tehnologije ekrana je jasna (i savitljiva)

I kada su kamere u pitanju G8 Power model će imati jače senzore i quad kameru. Ovi modeli će dolaziti sa kamerama od 16, 2 i 8 MPx, širokim sočivom koje pokriva 118 stepeni ugao i selfi kamerom od 25 Mpx, premda se navodi i da će slabiji model imati prednju kameru od 8 Mpx.

Iako je očekivano mesto da ih vidimo na MWC konferenciji za mesec dana, Motorola je već najavila da će tamo predstaviti “flagship” telefon, a s obzirom da se tek ponovo počelo sa isporukom RAZR telefona, trenutno smo ostali uskraćeni za informaciju kada ćemo ove modele srednjeg ranga videti i u prodaji.

Izvor: theverge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,