„Procureo“ Samsung-ov roadmap za 2021. godinu

Samsung je upravo predstavio svoje nove telefone iz A serije, ali su pored toga, u javnost dospele i informacije koje ukazuju i na planove kompanije za predstojeći period. Naime, na Internetu se pojavio Samsung-ov roadmap, u kome se otkrivaju potencijalni datumi predstavljanja nekoliko budućih Galaxy uređaja.

 

roadmap

U tom dokumentu se uočava da Samsung možda planira da tokom sledećeg meseca napravi još jedan „Unpacked“ događaj, a u igri je 14. april kao mogući datum. Na tom događaju, bi se predstavili novi Samsung računari, kao što su Galaxy Cromebook-ovi i drugi Windows zasnovani laptopi.

Prema tom roadmap-u, u maju bi bilo malo zatišje, da bi u junu bila lansirana pristupačnija verzija Galaxy Tab S7 tableta (u roadmap-u je nazvan Galaxy Tab S7 Lite). Tačan datum tog događaja nije poznat.

Takođe, roadmap ukazuje da bi ove godine mogli da vidimo još neke Samsung telefone iz A serije. U julu bi bila predstavljena Galaxy A22 serija, obična i sa 5G podrškom. Pominju se i specifikacije kamera za taj telefon, koje bi imale 48MP + 8 MP + 2 MP + 2MP.

Pročitajte i:  Samsung obećao besplatnu zamenu ekrana nakon problema sa novim update-om

Možda najatraktivniji proizvod iz roadmap-a je Galaxy S21 FE. Za ovaj telefon kompanija sigurno očekuje da ponovi uspeh svog prethodnika, jer ima dobitnu kombinaciju – flagship karakteristike po pristupačnoj ceni. U roadmap-u je kao datum predstavljanja ovog telefona upisan 19. avgust. To je vremenski okvir u kome je kompanija do sada predstavljala Note seriju uređaja, ali kao što znamo, ona se više neće proizvoditi, pa je logično da taj „slot“ preuzme Galaxy FE.

Izvor: Android Authority

Facebook komentari: