Prodata zemljišna parcela u Decentralendu

Zamislite budućnost u kojoj ćete imati zemlju i nekretnine koje će imati realnu vrednost, ali u virtuelnom svetu! Pošto se nova dimenzija zvana “Metaverzum” otvorila, sasvim je očekivano da će u njoj postojati mogućnost trgovine svim vrednostima, pa i nekretninama.

PCPress.rs Image

Nekretnine u Decentralendu su kritpo imovina

U virtuelnom online svetu zvanom “Centraland”, deo zemljišne parcele već je prodat i to za 2,4 miliona dolara. U Centralendu je moguće imati virtuelan život, družiti se i obilaziti razna mesta. Razvoj metaverse-gedžeta pomalja se na horizontu i već je moguće predvideti u kojoj će se meri virtuelni život obogatiti i profiniti. Zato neki misle da je ulaganje u virtuelnu zemlju dobra investicija, a prvu transakciju napravila je Metaverse Grupa, ogranak Tokens.com. Privatizovana je Fashion Street- ulica u kojoj je moguće posećivati modna dešavanja. Ovo nije usamljen slučaj kupovine u Decentralendu. U junu je zemlju kupio i kupac koji je nameravao da izgradi šoping centar. Vrednost te investicije je 913,228 dolara.

Virtuelna zemlja u Decentralendu, prodata je u formi NFT-a ( nezamenjivih tokena) i spada u kripto imovinu. Međutim, MANA- valuta koja se koristi u Decentralendu- još uvek je nestabilna. Procenjuje se da će sa razvojem Meta- proizvoda, vrednost dobara rasti.

Pročitajte i:  Izgubljena lozinka krila tri miliona dolara

Izvor: Digit

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: