ERP 2024

Prodato 10 miliona Huawei P20 Pro i Huawei P20 telefona

Kompanija Huawei Consumer Business Group objavila je da je nakon pet meseci od predstavljanja dostigla 10 miliona prodatih telefona Huawei P20 Pro i Huawei P20. Ovaj rezultat je dokaz poverenja kupaca širom sveta u Huawei brend i inovativnu tehnologiju koju je Huawei stvorio za svoju liniju premium uređaja, fokusiranu na kvalitet fotografije.

PCPress.rs Image

Najnoviji flegšip uređaji kompanije Huawei zabeležili su odličnu prodaju na ključnim tržištima kao što su Kina i Zapadna Evropa, na kojima beleže značajno veći uspeh u odnosu na svoje prethodnike.

,,Počastvovani smo reakcijom koju naši, najnoviji flegšip, uređaji izazivaju među kupcima širom sveta. Nadmašiti broj od 10 miliona prodatih jedinica, postavili smo sebi visoke standarde za budućnost, koje ćemo posmatrati kao podsticaj da nastavimo da radimo ono što najbolje znamo – da kupcima širom sveta omogućimo najsavremeniju tehnologiju na dohvat ruke”, rekao je tim povodom Kevin Ho, predsednik Handset Business, Huawei Consumer Business Group.

Huawei P20 Pro i Huawei P20 su prvi uređaji koji su dobili trocifrenu DxOMark ocenu, koja predstavlja standard za celu industruju po pitanju merenja i ocenjivanja kvaliteta kamere i sočiva. Čak i danas, Huawei P20 Pro se nalazi na prvom mestu DxOMark liste za mobilne uređaje sa 109 poena, dok drugoplasirani uređaj ima šest poena manje. Sa kamerama nastalim u saradnji sa kompanijom Leica, Master AI asistentom i odličnim sposobnostima za ručno noćno slikanje, zahvaljujući Huawei AI stabilizacije slike i velikim senzorima kamere, serija Huawei P20 omogućava svima da uslikaju fotografije profesionalnog izgleda, čak i početnicima koji nemaju previše iskustva u ovoj obalsti.

Tokom avgusta, udruženje European Image and Sound Association je obajvilo da je Huawei P20 Pro dobio nagradu ,,EISA najbolji pametni telefona 2018-2019″, navodeći da je ovaj uređaj ,,najnapredniji, najinovativniji i tehnički najsuperiorniji pametni telefon ikada”. To je još jedna potvrda da su Huawei P20 Pro i model sličnih specifikacija Huawei P20, trenutno među najboljim pametnim telefonima na tržištu.

Facebook komentari: