Projektanti i instalateri tehničkih sistema bezbednosti prijavite se na Simply better security prezentaciju

U svetu bezbednosti i automatizacije koji se stalno razvija, Lunatronik već 33 godine ostaje na čelu inovacija, a njihovo najnovije partnerstvo sa Brivo-om je primer ove posvećenosti. Ksenia Security alarmni sistem i dalje predstavlja vrhunac integrisanih rešenja, kombinujući robusne bezbednosne karakteristike sa najsavremenijom tehnologijom kućne automatizacije, video interfona i video nadzora.

PCPress.rs Image

Ovim putem upućuju poziv za ekskluzivnu prezentaciju njihovih vrhunskih proizvoda:

  1. Ksenia Security alarmni sistem sa sertifikatom stepena 3, koji ima ugrađene pametne funkcije za Smart Home i IP video interfon,
  2. Kontrolu pristupa najnovije generacije zasnovanu na oblaku američke kompanije Brivo

Prezentacija će se održati 10. oktobra 2023. u 10h u hotelu Šumadija, sala Kalemegdan u Beogradu.

Nakon dobrodošlice i registracije kreće glavni deo koji počinje od teme kontrole pristupa zasnovana na oblaku kompanije Brivo: Originalno rešenje za kontrolu pristupa zasnovano na oblaku kome veruju milioni. Zaštitite svoju zgradu, zaposlene, posetioce, kupce, stanovnike i podatke uz Brivo i Lunatronik, https://klt.rs/proizvodi/kontrola-pristupa/. Na ovu temu govoriće Bata Vulović, Lunatronik.

Na temu Smart IP video interfon: poboljšanje kontrole ulaska i alarma i komfora: Face recognition, QR code, NFC, BLE… https://klt.rs/proizvodi/video-interfoni/, govoriće Robert Srčokov, tehnički direktor, Lunatronik. Nakon toga sledi “Uvod u bezbednosni alarmni sistem Ksenia https://klt.rs/proizvodi/alarm/ksenia/,” o čemu će govoriti Nicola Di Crosta, direktor prodaje, Ksenia Security. “Integracija pametne kuće: Besprekorna i bezbedna automatizacija” biće tema Tomaša Valera, tehnička podrška, Ksenia Security. Nakon toga slede demonstracije uživo i primeri iz prakse, a odmah nakon toga i sesija pitanja i odgovora.

Za sve prisutne organizovan je ručak sa degustacijom vina Poruka u boci, Pinot Noar, napravljeno u Topoli 2022. sa pogledom na Oplenac Izuzetne karakteristike i fleksibilnost Ksenia lares 4.0 sistema omogućavaju vam da zadovoljite sve potrebe vaših kupaca, čak i one najneobičnije i složenije.

Sa programabilnom logikom, možete da upravljate bilo kojom vrstom instalacije: možete kombinovati I/ILI uslove, integrisati prilagođena pravila i organizovati najrazličitije želje korisnika na bezbedan način. Ovo će vam omogućiti da kreirate instalacije po meri vaših kupaca! Imate još mnogo toga da otkrijete… postanite Ksenia instalater sada!

Prijava

Ovaj događaj nudi izuzetnu priliku da iz prve ruke budete svedoci kako Ksenia bezbednosni alarmni sistem daje stambenim i poslovnim prostorima neuporedivu sigurnost, udobnost i kontrolu. Lunatronik stručnjaci i predstavnici iz Ksenia Security-ja će biti pri ruci da odgovore na vaša pitanja, daju uvid i prikažu mogućnosti sistema u scenarijima u realnom vremenu.

Da biste osigurali svoje mesto na ovoj ekskluzivnoj prezentaciji, molimo vas da se prijavite preko sledećeg linka: https://klt.rs/simply-better-security/

Zbog ograničene dostupnosti, savetujemo vas da se prijavite što je pre moguće.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,