Pronađi savršenu karijeru za sebe!

Projekat Career Days, koji već dvadeset dve godine organizuje lokalna kancelarija organizacije AIESEC na Ekonomskom fakultetu, nastoji da pruži podršku mladima na njihovom putu ka karijeri o kojoj sanjaju. Poznat kao najveći nacionalni sajam edukacija, praksi i poslova “Career Days 2016” održaće se 15. i 16. marta u hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu

Career Days 2016

Mladi će imati priliku da se druže i upoznaju sa načinom poslovanja naših dugogodišnjih učesnika Delhaize Serbia, Mercator S, Gebrüder Weiss, Sberbank, E&Y, Strabag, KPMG, Heineken, Metro Cash&Carry, Deloitte, Heineken, Mol Serbia, PwC i TMF. Pored navedenih kompanija, ove godine na sajmu će nam se pridružiti i Air Serbia, Image Z, Tehnomanija, Procter & Gamble, NLB banka, Sitel SBA i Leovit.

Posetioci će moći da naprave svoj CV ili isprave njegove nedostatke, kako bi on bio smešten u bazu podataka koja je dostupna kompanijama u narednih godinu dana. Ovakva vrsta komunikacije ostavlja prostora menadžerima da u svakom trenutku kontaktiraju kandidate za posao ili praksu. Svoje biografije možete ostaviti na sledećem linku. Ovogodišnja inovacija sajma jeste speed dating, koji omogućava posetiocima da učestvuju u intervjuu za posao, porazgovaraju sa potencijalnim poslodavcima i pokažu svoje kvalitete i želju za usavršavanjem, čime uvećaju svoju šanse za dobijanje posla. Kompanije učesnice su navele da im prosek nije bitan, kao ni prethodno iskustvo, već želja mladih i obrazovanih ljudi da rade na sebi, spremnost da uče i stiču nove veštine, kao i poznavanje stranih jezika.

Ukoliko želite da saznate nešto vise, posetite sajt ili facebook stranicu.

Izvor: AIESEC

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: ,