Prototip Google Pixel Watch-a zaboravljen u restoranu

Pre više od decenije, 2010. godine, softverski inženjer Gray Powell zaboravio je prototip iPhone 4 telefona u jednom kafiću u Kaliforniji. Sada se desila slična situacija, sa još jednim nestrpljivo očekivanim uređajem – Google Pixel Watch-om.

pixel watch

Zaboravljeni pametni sat

Naime, u subotu uveče, Android Central je na svom sajtu objavio fotografije ovog pametnog sata. Oni tvrde da su fotografije dobili od neimenovane osobe koja ga je pronašla u jednom restoranu u SAD-u. Na fotografijama se vidi zaobljeni dizajn prednje strane, sa minimalnim okvirom. Iako se ne može sa sigurnošću tvrditi da je u pitanju Pixel Watch, detalji ukazuju da je u pitanju pravi prototip.

Sat poseduje krunicu i jedan taster, pored kojih se nalazi rupica koja bi mogla da predstavlja mikrofon. Mehanizam za kačenje narukvice je sličan Fitbit-ovom mehanizmu na Versa i Sense modelima pametnih satova, a poznato je da je Fitbit u vlasništvu Google-a. Na zadnjoj strani uređaja nalazi se optički senzor za praćenje rada srca. Navedeno je i da sat nije uspeo da se pokrene dalje od boot ekrana, pa zato nema ni fotografija kako on izgleda upaljen.

Pročitajte i:  Sud EU je odbacio pokušaj TikToka da zaustavi DMA antimonopolska pravila 

Da li je u pitanju pravi Pixel Watch prototip saznaćemo verovatno vrlo brzo, pošto se pretpostavlja da će Google predstaviti ovaj pametni sat 26. maja.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,