Prva finansijska organizacija u Srbiji sa sertifikatom za porodično odgovorno poslovanje

Generali Osiguranje Srbija je prva finansijska organizacija u Srbiji i regionu koja je dobila sertifikat Family Friendly Enterprise. Sertifikat se dodeljuje preduzećima koja svojim zaposlenima omogućavaju da lakše usklade obaveze u privatnom životu s obavezama na poslu. Sertifikat je primio predsednik Izvršnog odbora Generali Osiguranja Srbija Dragan Filipović.

PCPress.rs Image

Family Friendly Enterprise je postupak dodele sertifikata kompanijama za društveno odgovorno upravljanje sa fokusom na usklađivanju rada i privatnog života zaposlenih. Sertifikat dodeljuje TMS CEE d.o.o. prema sertifikacionoj šemi Ekvilib instituta.

Kako sama kompanija tvrdi, već izvesno vreme svojim zaposlenima omogućava rad s fleksibilnim radnim vremenom, rad van kancelarije, poseban paket pogodnosti za osobe sa invaliditetom, savetovanje roditelja pri upisivanju dece u srednje škole, skraćeno radno vreme nakon porodiljskog odsustva uz isplatu pune zarade, dodatne dane godišnjeg odmora za samohrane roditelje, plaćanje školskog materijala za decu samohranih roditelja. Zaposleni imaju i zonu za predah uz društvene igre ili masažu i mogućnost opuštanja uz jogu, zahvaljujući čemu je postala prva finansijska organizacija, od preko 90 u Srbiji, koja je dobila ovaj sertifikat, koji potvrđuje porodično odgovorno poslovanje kompanije.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,