BIZIT plus

Prva mobilna aplikacija u Srbiji za rezervaciju avio karata

Svedoci smo činjenice da mobilni telefoni i drugi pametni uređaji postaju gotovo neophodni za sprovođenje svakodnevnih aktivnosti. Pored toga što su nam sada skoro sve informacije na dohvat ruke, one nam olakšavaju funkcionisanje u raznim sferama života, od planiranja obaveza, preko snalaženja u nepoznatom gradu, do kupovine avio karata.

Baner Fly Fly App 1024x500

Upravo zbog toga, danas je na Google Play-u dostupna besplatna mobilna aplikacija za pretraživanje i rezervaciju avio karata, prva takvog tipa u Srbiji i regionu.

1

Fly Fly App predstavlja jednostavan način kupovine avio karata, uz pomoć koje možete brzo pronaći i rezervisati svoj let. Ona nudi mogućnost da upravljate (menjate/otkazujete) svojom rezervacijom i to kroz rezervacioni sistem kompanije Fly Fly Travel. Preuzimanje aplikacije je brzo i jednostavno. Kada preuzmete aplikaciju, potrebno je da se najpre prijavite/registrujete, nakon čega ste samo korak od željene rezervacije. Fly Fly App je trenutno dostupan za uređaje sa Android sistemom, a uskoro će biti dostupna i verzija za iOS.

Dodatne informacije se mogu naći na sajtu www.flyflyapp.com.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  1Password: Biometrijski ključ stiže na Android