ePlaneta

Prvi SEE Fintech Forum: Finticipate (hibridni događaj)

Prvi SEE Fintech Forum – Finticipate će se održati 3. juna 2022. godine u hotelu Mona Plaza u Beogradu, kao i na virtuelnoj platformi.

PCPress.rs Image

SEE Fintech Forum je jedinstven regionalan poslovni događaj, koji se bavi najaktuelnijim temama iz oblasti finteka –  sa posebnim fokusom na Jugoistočnu Evropu. Poslednjih dvadeset godina obeležio je period tehnoloških inovacija koje su se na jedinstven način bavile brojnim izazovima u oblasti finansijskih usluga. Fintek je zauvek promenio način na koji koristimo i upravljamo novcem. Od štednje do ulaganja, preko budžetiranja i kreditiranja. Jedan od vodećih principa finteka je da obezbedi finansijsku inkluziju i učini da finansijske usluge postanu dostupnije, pristupačnije i efikasnije. Imaćete prilike da se upoznate sa studijama slučaja i primenjenim fintek rešenjima, postavljate pitanja i povežete se sa fintek zajednicom iz regiona Jugoistočne Evrope i šire.

Konferenciju će otvoriti g-đa. Dragana Stanić, viceguverner, Narodna banka Srbije, potom će prisustvovati i predstavnici Hrvatske narodne banke, HANFA-e, kao i mnogi poznati međunarodni i regionalni igrači fintek tržišta, startup kompanije, preduzetnici, srednje i velike kompanije, inovatori, banke, regulatori, finansijski eksperti, neobanke, investicioni fondovi, finansijske institucije, i tehnološke kompanije poput, Raiffeisen Bank, Finspot, BDO Ventures, Motika Law, Airt, Electrocoin, Leanpay, Aircash, Identyum, Powrs, EasyPay, Monri Payments, EWPN itd.

Teme kojima će se Finticipate baviti su: Stablecoins – krvotok sistema decentralizovanih finansija, primena fintek rešenja u oblasti faktoringa kod komercijalnih banaka, menjanje poslovnih modela u finansijskom sektoru, šta se može naučiti od digitalnih banaka i drugih inovativnih vrsta finansiranja kao što su crowdfunding, P2P kreditiranje, itd?

Sponzori Panela III: Aircash. Sponzori Panela V: Monri Payments. Partneri konferencije: Vuković & Partners. Prijatelji konferencije: USAID i ICT Hub (kroz projekat Srbija inovira), WM Equity Partners, Slovenački poslovni klub i EWPN. Medijski partneri: Netokracija, SeeNews, eKapija, PC Press i CEE Legal Matters.

Za više detalja i registraciju posetite finticipate.com. Broj mesta je ograničen.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,