Prvi Tesla na Windowsu

Kompanija Comtrade danas predstavlja prvi Windows model tableta u svom portfoliu Tesla proizvoda – Tesla Tablet H890W.

TESLA TABLET H890W 2

On objedinjuje prepoznatljivo Windows okruženje, Office paket aplikacija, sjajan ekran, kvalitetnu izradu i vrhunske karakteristike, što ga kvalifikuje za lidera u klasi kompaktnih Windows tableta, kažu iz kompanije ComTrade

Tesla Tablet H890W  ima ekran dijagonale 8.9 inča, rezolucije 1900×1200 piksela, Intel Atom Quad Core 3735 procesor, 2GB RAM-a i 32 GB internog prostora za.

U razvoj ovog tableta uloženo je mnogo truda i rada, a rezultat je odlično optimizovan uređaj. Veličina ekrana je dobro odmerena, tako da dobijate tablet kompaktnih dimenzija ali i sa velikom radnom površinom. Dovoljno interne memorije, obilje RAM-a i snažan procesor obezbeđuju odlične performanse bez obzira da li želite da se igrate, radite sa dokumentima iz poslovnog okruženja, krećete se po društvenim mrežama ili uživate u multimedijalnim sadržajima“, navodi se u zvaničnom saopštenju.

U saradnji sa lokalnom Microsoft kancelarijom, a u ograničenom periodu, svi kupci Tesla tableta H890W na poklon dobijaju kupon sa kodom za HALO Spartan Assault.

Pročitajte i:  Tesla vodi kupce na probnu vožnju kako bi pokazala svoju FSD tehnologiju  

Tesla Tablet H890W će se u prodaji pojaviti odmah ( od 2.juna 2015.). Detaljne specifikacije i slike tableta nalaze se u prilogu, a više informacije potražite na www.tesla.info.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,