Radio Laguna, 100% radio

Program Radio Lagune počeo je sa emitovanjem 29. novembra 2013. U susret trogodišnjici rada, ekipa radija okupila je prijatelje, saradnike i novinare u prijatnom ambijentu restorana Mezestoran u Beogradu. Prisutnima se obratio Dejan Papić, glavni i odgovorni urednik i direktor, kao i Gorica Nešović, programski savetnik

vel_8832

Od juna 2015. godine radio je doživeo velike pozitivne promene, muzički su se obogatili i odredili, došla su nova zvučna radijska imena i priznati autori, prepoznatljivi karakteri i glasovi. Dobijen je novi kreativni i uređivački pečat.

Od skora, Radio Laguna bogatiji je za još jedan programski sadržaj, emisiju Mentalno Razgibavanje 2.0 čuvenog dvojca Darka Mitrovića i Marka Stepanovića.

Uz pomoć slušalaca, definisan je i slogan: 100% radio koji u potpunosti oslikava radio koji je uvek dostupan slušaocima, pokušava da reši njihove probleme, iznosi njihova zapažanja, informiše ih o svemu, vodi kroz društveni i kulturni život Beograda i uspostavlja direktnu komunikaciju sa slušaocima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: