BIZIT 2022

Raskid koji je pogledalo 17 miliona ljudi, a nisu u pitanju Parovi

Jedan od najpopularnijih YouTube trending sadržaja u ovom trenutku nije ni reklama, ni muzički spot, niti trejler za neki novi film, a ni neki od takozvanih challange sadržaja, te se ne bavi ni popularnom video-igrom Fortnite. Naime, radi se o intimnom trenutku iz života dvoje najpopularnijih YouTube komičaraLize Koshy i Davida Dobrika.

PCPress.rs Image

Proslavili su se svojim komičnim vlog sadržajima, a zajedno imaju preko 21 milion onih koji ih prate, što ih je učinilo jednim od najmoćnijih parova na YouTube platformi. Makar je tako bilo do skoro, budući da poslednji video koji su otpremili na platformu govori o tome da je ovom savezu došao kraj.

Pomenuti video nije postao popularan samo zahvaljujući onima koji inače prate ono što ovaj par snima, već i široj publici koja je u sadržaju prepoznala izvornu ljudsku priču, te dvoje ljudi koje sa publikom deli jedan od najintimnijih trenutaka iz života, a bez vulgarizovanja, te eksploatacije priče. Deljenje intimnih priča je već neko vreme popularno na društvenim platformama, a prekidi romantičnih odnosa postali su poseban žanr u okviru ove kategorije.

Pročitajte i:  YouTube završio sa eksperimentom prikazivanja velikog broja uzastopnih reklama

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,