BIZIT plus

Reddit se sprema za izlazak na berzu

Nakon godina spekulacija, Reddit je zvanično podneo papire za Inicijalnu javnu ponudu na berzi u Njujorku. Kompanija, koja planira da koristi RDDT kao svoj simbol, takođe će omogućiti nekim dugogodišnjim korisnicima da učestvuju kupovinom akcija.

PCPress.rs Image

Za sada nema preciznih podataka

Kompanija poziva korisnike i moderatore koji su doprineli Redditu da kupe akcije, zajedno sa njihovim investitorima. Reddit nije rekao koliko bi korisnika moglo da učestvuje, ali je naveo da će korisnici koji ispunjavaju uslove biti određeni na osnovu njihovih karma rezultata, dok će se prilozi moderatora meriti članstvom i akcijama moderatora.

Dokumentacija takođe nudi nove detalje o unutrašnjem funkcionisanju Redditovog poslovanja. Kompanija je imala 500 miliona posetilaca tokom decembra meseca i nedavno je u proseku imala nešto više od 73 miliona dnevno aktivnih jedinstvenih posetilaca. U 2023. godini, kompanija je donela 804 miliona dolara prihoda. U dokumentu se takođe navodi da kompanija istražuje poslove sa kompanijama sa veštačkom inteligencijom kako bi licencirala svoj sadržaj jer želi da proširi svoj prihod u budućnosti.

Pročitajte i:  Reddit potpisao ugovor sa Google-om o korišćenju sadražaja za treniranje AI modela

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *