BIZIT plus

Revolucionarna stvar za networking u poslovnom svetu

Networking nije samo puka razmena informacija s drugima. Ne treba ga doživljavati ni kao molbu za usluge. Pre svega bi trebalo da predstavlja uspostavljanje i negovanje dugoročnih obostrano korisnih odnosa sa ljudima koje srećete, bilo da to radite uz prvu jutarnju kafu ili prisustvom na konferenciji.

PCPress.rs Image

Danas kad je dosta toga dostupno na samo par klikova ne morate više ni da budete član profesionalnih udruženja. Savremena tehnologija značajno olakša život i mogućnosti za učenje čini još dostupnijim. Da li se slažete da različiti događaji, recimo konferencije ili samiti, mogu da budu dobre prilike za učenje i usavršavanje, za povezivanje sa drugim učesnicima? I koliko prenošenjem ovih događaja u virtuelni svet može da ih učini još atraktivnijim?

Aplikacija MatchAbout nastala sa ciljem da posetiocima bilo kog događaja omogući da iz svog prisustva izvuče maksimum i najpozitivnije iskustvo, a ove godine biće zvanična aplikacija BIZIT konferencije. Događaj koji inspiriše inovacije temama koje pokreće, ove godine otišao je korak dalje u odluci da konferenciji da potpuno novu digitalnu dimenziju – za učesnike, predavače i kompanije. Sama aplikacija osmišljena je kao alat za poslovno umrežavanje koji ima za cilj povezivanje ljudi koji rade u istoj ili sličnim industrijama, i usled toga mogu da dele interesovanja i ciljeve. Draž aplikacije MatchAbout je u tome što je idealna za sve vrste događaja, bilo manjeg formata kao što su meetup-ovi ili tematske večeri, ili za krupne događaje poput konferencija i sajmova. Svojim funkcionalnostima pokreće čitav događaj, a istovremeno je komunikacija učesnika i pratilaca vrlo jednostavna.

Pročitajte i:  BIZIT Plus seminar Kontekst prodaje - Predstavljamo predavače - Miroslav Varga

PCPress.rs Image

Sa brojnim funkcionalnostima, opcionom registracijom putem LinkedIn-a ili Facebook profila i jednostavnošću korišćenja za korisnike, MatchAbout ima za cilj da postane neizostavan deo svakog događaja. Osim što predstavlja kompletan vodič kroz događaj, vaš glas i način da aktivno u njemu učestvujete, vrlo jednostavno možete da se povezujete sa drugim učesnicima događaja. Kada kao učesnik tražite nekog određenog s kime biste podelili ideje, uz pomoć filtera možete pronaći već ljude sa kojima imate mečeve na osnovu međusobnih interesa. Nakon što pronađete odgovarajuće osobe, putem MatchAbout aplikacije možete im proslediti zahtev za konekciju, da pošaljete ličnu poruku i uspostaviti direktan kontakt s njima.

Osim što ćete se sa lakoćom umrežavati, aplikacija MatchAbout vam pruža čitav događaj na dlanu. Znaćete sve o njemu unapred, bićete na vreme upoznati sa svim informacijama od značaja za vas, svim najavama ili eventualnim izmenama. Naravno, tu je i sav sadržaj koji organizatori pripremaju za vas pred događaj. Da biste najbolje upoznali aplikaciju i uverili se u njene prednosti potrebno je da je skinete sa Google Play ili App Store prodavnice. Nakon toga možete da kreirate svoj profil i da se otisnete u najjednostavniju misiju networkinga. Popunite svoj profil i tako olakšajte posao i vama i ljudima sa kojima delite ista interesovanja i ciljeve.

Pročitajte i:  Samsung lansira aplikaciju za pomoć ljudima sa govornim poremećajima

PCPress.rs Image

Deljenje zajedničkih ciljeva je dosta jednostavnije uz networking. Zbog toga je umrežavanje sve, to je alat koji olakšava da ciljeve ostvarujete na dosta jednostavniji način. Na vama je da iskoristite sve prednosti koje ova aplikacija nudi i da uz pomoć nje stvarate i izgradite poslovne veze koje traju. Jednostavna kao LinkedIn, funkcionalnija od većine sličnih aplikacija, MatchAbout lagano ali sigurno postaje neizostavni deo organizacije svakog događaja. Budite i vi u korak s’ trendovima, vidimo se na MatchAbout-u i BIZIT konferenciji!

Facebook komentari: