Računari i Galaksija

Saga je postala HP DataCenter Solution Specialist

hpdatacenterspecialistSaga je postala HP DataCenter Solution Specialist Partner – sertifikovana je za stručnost u oblasti poslovnih rešenja i aplikacija od kritične važnosti za poslovanje. Specijalista za DataCenter rešenja gradi kompletnu infrastrukturu i poslovne procese koji funkcionišu danas i lako se prilagođavaju budućim promenama. Pomaže svojim klijentima u upravljanju njihovim IT okruženjem i u njegovom transformisanju, savetuje i pruža najbolja rešenja u saradnji sa HP-om.

HP specijalistički programi su dostupni isključivo akreditovanim HP Gold Preferred partnerima, koji čine 5 odsto najboljih prodajnih zastupnika izabranih među kompanijama iz EMEA oblasti. Posedovanje odgovarajućih veština, znanja i iskustva koja su neophodna da bi njihovi klijenti imali odličnu uslugu, se potvrđuje položenim stručnim ispitima. Njima se sertifikuju potrebne kompetencije i visok nivo ekspertize u određenim oblastima.

Sagino višegodišnje ulaganje u veštine i stručnost zaposlenih, kao i njihovo iskustvo u radu sa klijentima nude mogućnost i dalji podsticaj za usavršavanje, a našim klijentima sigurnost da zadovoljavamo najstrožije HP kriterijume.

Više informacija o HP specijalističkim programima možete naći ovde.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  HP optužen za monopol, zbog blokiranja upotrebe kertridža drugih proizvođača
SBB

Tagovi: , ,