Top50 2023

ViewSonic i Pakom Distribution System predstavljaju kompletna rešenja za sve korisnike koji žele potpunu mobilnost

IMG_3704U prijatnom i opuštajućem ambijentu Country Club-a Babe, održana je konferencija za novinare u organizaciji kompanija ViewSonic i Pakom Distribution System, na kojoj su predstavljeni najnoviji proizvodi: netbook ViewSonic VNB101, All in One PC VPC100 19“ wide, net top uređaji PC Mini, medija plejeri, novi ViewSonic-ov koncept PC TV all in one, 3D projektori kao i prvi 22“ wide monitor sa 3D funkcijom i osvežavanjem od 120 Hz. Konferenciji su prisustvovali brojni renomirani mediji, dok je konferenciju otvorila Gospođica Karolina Girgis, marketing menadžer kompanije PDS.

IMG_3688ViewSonic VNB101 netbook je zasnovan na Intel-ovom procesoru Atom koji predstavlja poslednju reč tehnologije u domenu procesora za ultra tanke mobilne uređaje. Potpuno novi dizajn i ultra tanak netbook, dolazi nam u Pop Black, Shiny Gold i Loving Red bojama i sa dve godine garancije.

VPC100 All in One PC koji u startu svojim elegantnim dizajnom i sjajnim performansama postavlja nove smernice u ovom segmentu, karakterišu jednostavnost korišćenja, izuzetno mala potrošnja energije, kao i rezolucija od 1366×768 tačaka, koja čini osnovnu razliku u odnosu na ostale All in One uređaje.

Pročitajte i:  Vertiv i saradnja sa kompanijom Intel

IMG_3703ViewSonic koji je prvi predstavio monitore sa odzivom od 4 ms, 3 ms i na kraju 2 ms, povećao kolor gamu svojih monitora do fantastičnih 118% NTSC, dostigao super HD rezoluciju na 19” wide monitoru i predstavio prvi monitor sa kontrastom 12.000:1,  ne prestaje sa iznenađenjima.
Istorija se ponovo piše uvođenjem modela VX2268wm – prvog LCD monitora sa osvežavanjem od 120 Hz, na koje se čekalo još od doba CRT monitora. Pomenuti model ima mogućnost prikazivanja 3D sadržaja, te sa odzivom od 2 ms i kontrastom 20.000:1 predstavlja „must have“ svakog gejmera, profesionalnog grafičkog dizajnera i IT entuzijaste.

Ovim potezom kompanije ViewSonic i PDS su omogućile fantastične ponude novih ViewSonic-ovih proizvoda ne samo korisnicima sa dubokim džepom nego i ostalim potencijalnim kupcima.

IMG_3710“Drago nam je što u saradnji sa našim dugogodišnjim partnerom PDS-om imamo priliku da predstavimo potpuno nove segmente i trendove.  Nove serije netbook-ova, monitora, projektora i All in One uređaja  predstavljaju potpuno novi koncept, koji će svojim elegantnim izgledom, performansama i dostupnošću, obogatiti stil korisnika bez obzira na profesiju. Regionalna kancelarija ViewSonic-a namerava da kroz PDS-ov portfolio klijenata od oktobra predstavi pomenute proizvode svim kupcima u Srbiji .“ – izjavio je gospodin Nenad Pandurov, Sales manager za Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku i Sloveniju kompanije ViewSonic..

Pročitajte i:  Intel nema planove za izgradnju fabrike poluprovodnika

IMG_3711“Izuzetno smo ponosni što je kompanija ViewSonic odlučila da PDS, kao njen distributer, zahvaljujući uspešnim rezultatima i profresionalnim odnosom, u Srbiji bude odabran za promociju novih ViewSonic-ovih proizvoda. Želja nam je bila da vrhunske uređaje ponudimo ne samo profesionalcima koji imaju budžet za sofisticirane uređaje, nego i studentima, ljubiteljima vrhunske multimedije i svima onima koji su oduvek želeli najbolje po pristupačnoj ceni. Sigurni smo da će pomenuti modeli opravdati očekivanja i time postaviti nove smernice na tržištu Srbije” – izjavio je Mario Marcekić, ViewSonic-ov produkt menadžer u kompaniji PDS.

Izvor: PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,