Sagin iBanking nominovan za World Samit Award

iBanking rešenje kompanije Saga nominovano je za sledeći krug World Summit Award 2013 takmičenja koje se odvija pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Nacija, u kagetoriji e-Business & Commerce.

RTEmagicC_ibanking-front-page_19.pngU periodu od 29. do 31. avgusta u Talinu, glavnom gradu Estonije, iBanking će se naći pred žirijem sa još oko 500 najboljih svetskih e-Content sajtova i ICT projekata iz 168 država.

Najboljih 40 proizvoda (po pet proizvoda u svakoj kategoriji) biće predstavljeno u finalu, pred međunarodnom publikom u Kolombu (Šri Lanka), u periodu od 23. do 25. oktobra. Pobednici u svakoj kategoriji poneće titulu World Samit Award globalnog šampiona za 2013. godinu.

Događaj će pružiti platformu ekspertima visokog nivoa, industrijskim liderima i predstavnicima Vlada da diskutuju o inovacijama u mobilnom sadržaju. Na događaju žiri će imati još jednom priliku da na licu mesta oceni proizvode i da odabere osam globalnih pobednika: WSA globalne šampione 2013.

„Pored dobitnika World Summit nagrade u e-Content rešenjima, Kolombo će ugostiti najbolje digitalne producente, dizajnere interakcije i autore digitalnog sadržaja iz celog sveta. Oni će demonstrirati bogatstvo i raznovrsnost sadržaja u industriji. Drago nam je da smo našli savršenu lokaciju za glavni žiri, u Estoniji, državi u kojoj je pristup besplatnom Internetu osnovno ljudsko pravo“, rekao je Petar A. Bruk, predsednik World Summit Awarda).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,