Sajam zapošljavanja Back2Serbia

Dana 14. i 15. juna 2013. u Studentskom kulturnom centru (SKC) održaće se drugi sajam zapošljavanja Back2Serbia, namenjen svim našim državljanima koji su živeli u inostranstvu, kao i onima koji su u zemlji i traže nove izazove u razvoju svoje karijere.

B2serbia_LOGOBack2Serbia je inicijativa koja za cilj ima pružanje informacija putem državljanima o ekonomskim trendovima u zemlji, mogućnostima zaposlenja, aktuelnim otvorenim pozicijama i drugim korisnim informacijama, za slučaj da planiraju da se vrate u zemlju i u njoj zaposle.

Sajam ima podršku Ministarstva omladine i sporta i Nacionalne službe za zapošljavanje, dok je edukativni partner sajma i ove godine IT akademija. Generalni sponzor sajma je kompanija HR Solution, a srebrni sponzor Microsoft Development Centar Srbija.

Prošlogodišnji sajam je privukao preko 1000 posetilaca iz različitih delova sveta, kao što su Sjedinjene Američke Države, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Kanada, Engleska, Španija, Rusija, Australija…

Učestvovalo je 15 vodećih firmi iz različitih sektora s više od 200 otvorenih radnih mesta. Za dodatne informacije o sajmu i načinu prijave posetite www.back2serbia.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,