Sajtovi British Airways Inflight magazina High Life i Business life postaju interaktivni

BAhighlifeOvog meseca popularni i nagrađivani inflight magazini koji se distibuiraju u svima avionima British Airways-a otvoriće interaktivne Internet stranice. Osveženi sajtovi High Life i Business life magazina ponudiće zainteresovanim posetiocima mogućnost da komentarišu članke, pišu o svojim iskustvima i savetima na putovanjima i prate magazine na Twitter-u.
Novi sajt British Airways magazina o putovanjima High Life, koji je postavio standardne inflight magazina u svetu kada se pojavio 1973. godine, donosi svakodnevne blogove o hotelima i spa centrima, hrani i piću, šopingu i ostalim zanimljivostima o BA destinacijama širom sveta. Sa velikom arhivom prikaza hotela, spa centara i restorana, koji će se svakodnevno ažurirati, vestima o tome gde slavne ličnosti putuju i odmaraju, čine i sajt http://www.bahighlife.com/  jednim od najzanimljivijih sajtova posvećenim putovanjima, što je titula koju magazin već decenijama drži.
Biznis magazin British Airways-a namenjen poslovnim putnicima – Business life, koji takođe izdaje Cedar Communications, lansirao je interaktivnu i unapređenu internet stranicu http://www.babusinesslife.com/ . Magazin pruža neophodne novosti, praktične savete i smernice za poslovne putnike, od strane eksperata u svojim oblastima poslovanja. Tako će se u septembarskom izdanju pojaviti Charie Blair i provesti ćitaoce kroz svoju kancelariju na Marble Arch-u u okviru poznate rubrike. Saveti i gde je najbolje obedovati ili se odmarati tokom poslovnog puta su samo neki od članaka koji će biznis putnicima približiti destinaciju na koju putuju i olakšati snalaženje.    

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

Izvor: Action global communications

Facebook komentari: