BIZIT plus

EUnet Security centar: Bezbedno surfovanje

bezbednostDa li očekujete od automobila da bude siguran u vožnji? A od Interneta?

Sigurno vam automobil u mnogim situacijama može spasiti život, a izbor pravog bezbednosnog rešenja za vaš računar, spasiće sve vaše upomene i minuli rad! EUnet Security centar, razvijen u saradnji sa svetskom korporacijom F-Secure predstavlja sveobuhvatno bezbednosno rešenje za vaš računar od bilo kojih pretnji sa Interneta ili eksternih medija (USB, CD, Flash…)

Prilikom kupovine novog automobila, većini vozača je bitno da je auto lepo dizajniran, da mu je cena pristupačna, a iznad svega da bude siguran u vožnji. Bezbednost prema opštim karakteristikama, spada u kategoriju koja poslednjih godina dobija sve veći značaj pri izboru i kupovini vašeg ljubimca. Nekada su automobili bili impresivnih dimenzija, čak i evropski modeli. Mnogi su tada upravo veličinu izjednačavali sa bezbednošću, pa iako su automobili imali sigurnosne pojaseve gotovo niko ih nije koristio. Danas imamo pojaseve sa vezivanjem u tri tačke, vazdušne jastuke praktično po celom vozilu, gužvajuće delove karoserije, a ne vezivanje pojasa smatra se kršenjem zakona.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Uobičajeno je da čovek uglavnom ne razmišlja o bezbednosti dok mu ne zatreba, iako je opšte poznato da je predostrožnost bitna u svakoj oblasti gde čovek potencijalno bilo sebe, neki svoj rad ili imovinu dovodi u opasnost od gubitka. Kada govorimo o upotrebi novih tehnologija bilo da povremeno surfujete Internetom ili ga koristite u svakodnevnom poslovanju, sve rasprostranjenija tema svakako je kako da zaštitite vaš računar i bitne podatke od mogućih pretnji sa globalne mreže. Prema zvaničnim statistikama, na globalnoj Internet mreži svakodnevno se otkrije osam do deset novih virusa koji vam mogu prouzrokovati štetu na više načina: izgubljeni dokumenti, mailovi, lični materijal (fotografije, videa, prepiske…), a ponajviše izgubljeno vreme i novac.

Ako prisustvo na Internetu ima važnu ulogu u vašem poslovanju, znate da jedna greška u trenutku kada se to najmanje očekuje, može  skupo da vas košta. Iz tog razloga, neophodno je da u svakom trenutku zaštitite svoje dragocene podatke, operativnost i funkcionalnost koja je ugrožena prisustvom na Internetu bez adekvatnih sistema zaštite. Veliki broj besplatnih i piratskih softvera samo povećavaju rizik poslovanja jer ne pružaju kompletnu zaštitu, daju lažan osećaj sigurnosti i ne podrazumevaju nikakve nivoe tehničke podrške pri korišćenju.

Pročitajte i:  Nestaju mnoge web stranice nastale između 2013. i 2023.

EUnet Security centar, razvijen u saradnji sa svetskom korporacijom F-Secure, predstavlja sveobuhvatno bezbednosno rešenje vašeg računara od bilo kojih pretnji sa Interneta ili eksternih medija. Pretnje mogu biti u vidu virusa (Anti-virus softver), internet špijunaže (Anti-spayware softver), hakerskih upada (Firewall), neželjene pošte (Spam Control softver). Usluga centra uključuje i “roditeljsku” kontrolu pristupa (Parental Control softver) određenim Internet strananama, čime možete biti sigurni da vaše dete neće biti zloupotrebljeno u virtuelnom okruženju.

Korišćenjem licenciranog EUnet Security paketa dobijate automatsko ažuriranje zaštitnog softvera, 24/7 tehničku podršku stručnog EUnet tima i maksimalnu zaštitu. U sklopu EUnet Security centra možete dobiti sav potrebni konsalting, inženjering, stručnu pomoć i vrhunske zaštitna rešenja kako za kućne/personalne računare tako i za poslovne korisnike.

Specijalna pogodnost za sve EUnetove korisnike je mesec dana besplatnog korišćenja paket programa iz EUnet Security basic servisa. Kao dodatnu povoljnost EUnetADSL korisnicima omogućavamo korišćenje EUnet Security paketa uz popust od 15% i jednostavno plaćanje kroz ADSL račun. Više o EUnetSecurity paketima i cenovnik možete pogledati ako kliknete ovde.

Facebook komentari: