PC Press Studio

Samsung će na svom Unpacked događaju posebnu pažnju posvetiti sklopivim uređajima

Događaj će se po prvi put održati u Seulu.

PCPress.rs Image

Stižu Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5

Samsung je uvek održavao Unpacked događaj u raznim velikim gradovima širom sveta, počevši od Las Vegasa 2010. godine. Međutim, kompanija još uvek nije organizovala taj događaj u glavnom gradu svoje matične zemlje. Sada je tehnološki gigant najavio da će prvi put održati Unpacked u Seulu. Još nije preciziran tačan datum, ali će se događaj održati krajem jula u tržnom centru COEX u oblasti koja se naziva Samseong-dong. Samsung navodi da će na događaju predstaviti svoje sklopive uređaje sledeće generacije. To znači da ćemo najverovatnije videti Galaxy Z Flip 5 i Galaxy Z Fold 5.

„Ove godine, Seul je izabran zbog svoje uloge u uticaju na globalne trendove svojom dinamičnom kulturom i inovacijama. Takođe, na događaju će biti prikazano snažno poverenje koje Samsung ima u sklopive uređaje“, navodi kompanija.

Galaxy Z Flip 5 će možda imati veći spoljni ekran, na osnovu najnovijih informacija, kao i novi dizajn šarki koji njegov nabor na displeju čini manje uočljivim. Takođe, navodi se da će koristiti čip Snapdragon 8 Gen 2, baš kao i Galaxy S23. Što se tiče Galaxy Z Fold 5, takođe će imati novi dizajn šarki koji će ukloniti razmak koji je imao njegov prethodnik. Obe strane će ležati ravno jedna na drugoj kada su preklopljene i učiniti nabor na zaslonu manje vidljivim. Pretpostavlja se da će i on koristiti Snapdragon 8 Gen 2 čip.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra postavlja nove standarde izdržljivosti i jasnoće prikaza uz Corning® Gorilla® Armor

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,