ePlaneta

realme 11 Pro serija sa 200MP OIS SuperZoom kamerom stiže 20. juna

realme, brzorastući brend pametnih telefona, danas je potvrdio da će realme 11 Pro serija – uključujući realme 11 Pro+ 5G i realme 11 Pro 5G biti zvanično lansirana u Srbiji 20. juna. Takođe, realme je najavio i svog globalnog partnera za fotografiju – Lonely Planet, a kako bi korisnicima pružio više posebnog iskustva u mobilnoj fotografiji.

PCPress.rs Image

Poboljšajte iskustvo u korišćenju kamere uz globalnog foto partnera – Lonely Planet

realme veruje da će mobilna fotografija inspirisati korisnike da sve više fotografišu, bez obzira na ograničenja uređaja, te je realme 11 Pro serija 5G kreirana u skladu sa konceptom da upravo u ovom segmentu pruži napredno iskustvo. Kako bi uličnu fotografiju učinili još zabavnijom i kreativnijom uz saradnju sa Lonely Planet-om predstavljena su 3 prilagođena filtera i ekskluzivni zajednički realme i Lonely Planet vodeni žig.

PCPress.rs Image

Jedina kamera od 200MP u segmentu

Sa OIS SuperZoom kamerom od 200MP novi realme 11 Pro+ 5G predstavlja vodeću kameru realme-a za ovu godinu. Sistem kamera od 200MP na realme 11 Pro+ 5G zasnovan je na unapređenom Samsung ISOCELL HP3 SuperZoom sistemu sa veličinom senzora od 1/1,4 inča, veličinom piksela od 2,24 μm i otvorom blende f/1,69, upravo kao da se radi o konfiguraciji flegšip uređaja.

Pročitajte i:  Stigao je realme C63 sa 45W punjenjem, jedinim u ovom cenovnom rangu

Sa In-sensor Zoom tehnologijom, realme 11 Pro+ 5G može da podrži režim zumiranja 2x/4x bez gubitaka, koji omogućava da se senzor prebacuje između različitih režima slike kako bi se postigao isti broj stvarnih piksela u različitim fokusnim segmentima, te da je kompozicija snimanja veća i nezavisna od udaljenosti.

PCPress.rs Image

Kao rezultat toga, realme 11 Pro + 5G je prvi mobilni telefon u industriji opremljen 4x zumom bez gubitaka, a rezolucija slike u ovom fokusnom segmentu je 242% veća nego kod sličnih proizvoda.

Takođe, realme 11 Pro+ 5G ima i zanimljive karakteristike kamere kao što su „Super grupni portret“ i „One Take“, koji se koristi za inteligentnu kompoziciju sa AI algoritmom, za generisanje više fotografija iz „najboljeg ugla“ odjednom.

PCPress.rs Image

Najbolji u segmentu 120Hz zakrivljeni Vision ekran

realme 11 Pro serija dolazi sa najboljim u segmentu 120Hz zakrivljenim Vision ekranom, za osećaj i iskustvo koji su na nivou flegšip modela.

Sa COP Ultra tehnologijom, realme 11 Pro serija donosi impresivnih 93,65% ultra-visokog odnosa ekrana i kućišta, te za pravo iskustvo gledanja preko celog ekrana poseduje i najuži okvir u istoriji realme-a od 2,33 mm. Dizajn je takođe super izdržljiv, te sa dvostruko ojačanim staklom donosi dugotrajnost kako na zadnjoj, tako i na prednjoj strani. Ovaj ekran poseduje brzinu osvežavanja od 120 Hz, 1 milijardu boja, osvetljenost od 950 nita, 100% P3 raspon boja, HDR 10+ i odnos kontrasta od 5.000.000:1.

PCPress.rs Image

Dizajn

Kako bi se nastavila posvećenost naprednom dizajnu, ovog puta realme Design Studio sarađuje sa Matteom Menottom, poznatim print dizajnerom među luksuznim brendovima. Matteo Menotto rođen je u modnoj prestonici – Milanu, te je izgled realme 11 Pro serije inspirisan upravo ovim gradom. Okrugli modul sočiva podseća na izlazeće sunce, a žuta linija u sredini simbolizuje put koji se proteže u daljinu. Boja ovog modela je – bež, odnosno boja sunca koje se preliva preko zgrada i nazvana je „Sunrise beige“.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,