BIZIT plus

Samsung donosi mogućnosti Galaxy S20 na svoje S10 i Note10 modele

Sve bi trebalo da se dogodi u sledećih nekoliko nedelja, a jedna od funkcija koje će doći na S10 i Note10 je i Single Take, koji koristi veštačku inteligenciju, fotografiše i snima što više u 10 sekundi, kako bi na kraju ponudila najbolje rešenje iz velike selekcije koja je napravljena. Praktično, telefon za Vas odabira najbolju kompoziciju, uzimajući u obzir i druge elemente iz kadra. 

PCPress.rs Image

Šta sve dobijaju telefoni prethodne generacije?

Unapređen Night mode još jedna je od stvari koje će doći na godinu dana stariji model, uz Night Hyperlapse za noćne videe. Nekima će se sigurno dopasti i mogućnost pravljenja prilagođenih filtera, što do sada na S i Note 10 modelima nije bilo moguće. S ovim softverskim ažuriranjem, i neke od Pro Video mogućnosti biće omogućene, poput nameštanja ISO osetljivosti, brzine blende i nivoa ekspozicije. 

Clean View i Quick Crop takođe dolaze na starije telefone, a to znači da će slične fotografije biti automatski gripisane u Galerija aplikaciji, kao i da će korisnici lako moći da zumiraju fotografiju i odseku ili popularno kropuju deo koji im ne treba. Quick Share je još jedna mogućnost koja će omogućiti da videe, slike i druga dokumenta lakše delite sa korisnicima u blizini. Ali kao da nije dosta, tu je i Music Share, koji omogućava korisnicima da se priključe na isi zvučnik pomoću bluetooth-a.

Iako još nije potvrđen datum za izbacivanje ovakvog unapređenja, unapređenja se mogu očekivati u narednim nedeljama.

Izvor: engadget

Facebook komentari: