Samsung Galaxy Fold (konačno) stiže ove nedelje

Nakon pet meseci odlaganja (inicijalno je bio najavljen za 22. april), Samsung Galaxy Fold konačno će biti zvanično pušten u prodaju 27. septembra u Severnoj Americi. Prvi preklopni telefon na svetu za koji se očekuje da će biti komercijalno uspešan biće dostupan kroz AT&T ponudu, ali i „otključan“ u Best Buy i drugim retail lancima.

PCPress.rs Image

S obzirom da je bilo dosta priče o kvalitetu ekrana na mestu preklopa, Samsung se odlučio da svim kupcima ponudi „Galaxy Fold Premier Service“ – što je verovatno bio i razlog nedavnog otkazivanja prethodnih rezervacija telefona u pretprodaji. Suštinski, kompanija na ovaj način želi da svojim klijentima koji su spremni da plate 2.000 dolara za telefon, obezbedi dodatnu sigurnost prilikom kupovine.

Iako su mnoge stvari popravljene i sada je Galaxy Fold znatno robusniji od prvih modela, Samsung je nedavno objavio video u kome daje savete kako da se koristi uređaj, da se ne bi slomio. U njemu se naglašava da je dovoljan samo „blagi dodir“ ekrana, kao i da nije neophodan „jači pritisak“ da bi se ostvarile komande, što i dalje ne uliva veliko poverenje u telefon koji će biti najskuplji na tržištu.

Pročitajte i:  Samsung objavio planove za buduće pametne nosive uređaje

Izvor: TechCrunch

Facebook komentari: