Samsung Galaxy Note 10 Lite je Galaxy A81 sa S Pen-om?

Ako je verovati nomenklaturi južnokorejskog giganta koji je Galaxy S10 Lite ponovo izbacio pod nazivom Galaxy A91, onda će Galaxy Note 10 Lite verovatno biti Galaxy A81.

PCPress.rs Image

S obzirom na cenovnu kategoriju kojoj naginju Lite serije s razlogom možemo pretpostaviti da će i S10 Lite i Note 10 Lite imati procesor ranga Snaprdragon 700 serije. Da li je u pitanju već 730 ili noviji 735 to zavisi od trenutka kada će telefon biti izbačen na tržište. Minimalni RAM koji će biti ubačen u ove modele biće 8GB, a interna memorija 128GB. I jedan i drugi će raditi na Androidu 10 na kojem će već biti instaliran One UI 2.0. Originalni Galaxy A80 je koristio odlični AMOLED ekran od 6.7 inča, pa se na njegovom mlađem bratu očekuje nešto slično.

PCPress.rs Image

Kako bi uobličio nove uređaje koji moraju da potpadaju pod aktuelne dizajnerske tendencije, Samsung je morao da pravi određene promene. All-screen panel će izgleda biti zamenjen Infinity-O alternativom, a rotirajuća kamera trebalo da bi da bude zamenjena kamerom koja iskače u gornjem levom uglu. Kako stvari stoje, vrlo uskoro bi trebalo da vidimo ovaj model i to u crvenoj, crnoj ali i Aura srebrnoj boji.

PCPress.rs Image

Iako ne znamo mnogo o ceni, po Galaxy A80 modelu koji košta 735 dolara možemo da pretpostavimo da ispod toga neće ići. Potencijalni Samsung Galaxy Note 10 Lite će biti prodavan u Evropi i na odabranim tržištima u Aziji. Međutim, nema vesti o prodaji u Americi.

Izvor: phonearena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,