PC Press Studio

Samsung proširuje program za „samopopravku“

Proširenje programa uključuje televizore, projektore, audio uređaje i još dosta toga.

PCPress.rs Image

Zamenski delovi se mogu nabaviti direktno od kompanije

Samsung je upravo najavio da će njegov program za samopopravku sada uključivati određene uređaje za kućnu zabavu. Kompanija je razvila niz vodiča za popravku korak po korak za različite proizvode u ovoj kategoriji. Takođe, kompanija će pružiti originalne zamenske delove i alate za popravku.

Ovaj program obuhvata Samsung televizore iz 2023. godine, zajedno sa njihovim daljinskim upravljačima. Takođe, tu se nalaze monitori pušteni u prodaju tokom prošle godine. Pored toga, program za samopopravku sada uključuje i projektor druge generacije Freestyle i odabrane audio uređaje. Zamenske delove možete nabaviti direktno od kompanije.

Naravno, program ne pomaže u svakom problemu sa popravkom. Za televizore i monitore, program se bavi samo pitanjima vezanim za sliku, napajanjem, WiFi vezom, zvukom i daljinskim upravljačem. Za audio uređaje, program pokriva probleme vezane za HDMI i optičke veze, napajanje, zvuk i bežičnu komunikaciju. Prema Samsung-u, većina ovih problema može se rešiti uobičajenim alatima poput Phillips-ovog odvijača.

Pročitajte i:  Samsung najavio 2 nm AI čipove sa HBM3 memorijom

Kompanija se u poslednjih nekoliko meseci posvetila programu za samopopravku. Još u decembru, Samsung je proširio program na savitljive uređaje, poput Galaxy Z Flip 5 i Z Fold 5. U prvom delu 2023. godine, kompanija je dodala S22 i Galaxy Book uređaje u program, pridružujući se postojećim Galaxy proizvodima.

Shodno tome, Samsung je sada najavio da proširuje asortiman delova za samopopravku za uređaje koji već ulaze u program. To uključuje zvučnike, SIM Card Tray, bočne tastere, tastere za zvuk, sklopove ekrana, zadnje staklo i priključke za punjenje za telefone i tablete. Vlasnici Galaxy Book uređaja sada takođe mogu sami popravljati zvučnike i ventilator.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *