Samsung Galaxy Tab 10.1 u Telenorovoj ponudi

IMG_0508 Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider na polju Android™ mobilnih uređaja, i kompanija Telenor postigle su da naša zemlja bude u prve tri zemlje u Evropi u kojoj će moći da se kupi najnoviji Galaxy Tab 10.1 P7500, najtanji mobilni tablet računar na svetu. Na promociji koju su Telenor i Samsung organizovali povodom dolaska Galaxy Tab 10.1 P7500 računara na srpsko tržište najavljeno je da će se uređaj naći u prodaji u Telenorovim prodajnim centrima od početka avgusta.

I tanji i lakši

Model GalaxyTab 10.1 P7500 je sa svojih 8,6mm najtanji mobilni tablet računar na svetu. Težak je 565 grama i ima originalni Samsungov korisnički interfejs TouchWiz instaliran na platformi Android™ 3.1 (Honeycomb), koji korisniku nudi superiorni multi-tasking.

Vrhunski priključak za zabavu

Na modelu Galaxy Tab 10.1 P7500 instaliran je priključak E-Knjiga koji korisnicima nudi neposredan pristup mnoštvu od preko 2.2 miliona knjiga, 2000 dnevnih novina (na 49 jezika) i 2300 časopisa (na 22 jezika). Ovaj uređaj ima instaliran i Samsungov Social Hub, platformu koja u okviru jednog zajedničkog interfejsa objedinjuje elektronsku poštu, slanje instant poruka, kontakte, kalendar i veze sa društvenim mrežama.

Pročitajte i:  Knox Journals: Neka je vaša bezbednost uvek pod kontrolom - vaši podaci se koriste tačno onako kako vi smatrate prikladnim

Galaxy Tab 10.1 P7500 na poleđini ima primarnu kameru od 3 megapiksela i sekundarnu kameru napred od 2 megapiksela.106469_GT-P7500_ADImage_Large

Super brzi

Galaxy Tab 10.1 P7500 računar podržava mreže HSPA+ brzine do 21 Mbps, a ima opcije povezivanja putem Bluetooth® i Wi-Fi 802.11 a/b/g/n. Takođe, Galaxy Tab 10.1 P7500 uključuje i dvojezgarni procesor aplikacija od 1GHz.

Novi koncept multimedije u pokretu

Samsung Galaxy Tab ima TFT-LCD ekran od 10.1 inča koji pruža iskustvo gledanja filmova u HD rezoluciji u pokretu, pregled fotografija, e–reading i razmenjivanje dokumenata, a zahvaljujući poslednjoj verziji Adobe® Flash Player 10.1. podržava brz, jednostavan pregled stranica na Internetu.

Snažan, uvek u komunikaciji

Zahvaljujući 3G HSPA+ konekciji i brzom Wi-Fi 802.11n, Samsung Galaxy Tab podiže mobilnu komunikaciju korisnika na potpuno novi nivo. Video konferencija i push e-mail na velikom ekranu od 10.1 inča omogućavaju efikasniju komunikaciju.

Samsung Galaxy Tab poseduje procesor 1 GHz dual-core NVIDEA Tegra 2 1.0GHz, a HD video sadržaj podržava širok spektar multimedijalnih formata (DivX, XviD, MPEG4, H.263, H.264 i drugi).

„Model Galaxy Tab 10.1 P7500 predstavlja izuzetan primer Samsungovih stalnih inovacija. Isto tako pokazuje našu posvećenost tome da dizajniramo vrhunske tablet računare koji će odgovarati jedinstvenim potrebama potrošača. Samsung prepoznaje ogroman potencijal za rast našeg tržišta, i mi verujemo da sa ovim Samsung Galaxy Tab uređajem donosimo jedinstvenu ponudu“, istakao je Saša Oravec, direktor za telekomunikacije kompanije Samsung Adriatic.

Pročitajte i:  Galaxy AI dostupan za „probnu vožnju“ korisnika pametnih telefona, kroz osveženu Try Galaxy aplikaciju

„Veoma sam ponosan zbog činjenice da je Telenor prvi srpski mobilni operator koji će u svojoj ponudi imati ovaj tablet uređaj, i da su Samsung i Telenor zajedno uspeli da budu treći u Evropi koji će svojim korisnicima ponuditi novi Galaxy Tab 10.1 P7500. Ovim prvoklasnim tablet računarom obogatili smo našu ponudu Android proizvoda, i to uređajem koji je podjednako interesantan kako za privatne, tako i poslovne korisnike.”, izjavio je Nemanja Žilović, marketing menadžer u Telenoru.

Najnoviji Samsung Galaxy Tab od sutra će biti dostupan u Telenor prodavnicama. Uređaj je dostupan uz tarifne pakete „Surfuj“ koji korisnicima omogućavaju neograničen pristup Internetu.

Izvor: Telenor

Facebook komentari: