Samsung i Pivot3 pomažu malim i srednjim preduzećima da iskoriste mogućnosti virtuelizacije desktopa

PCPress.rs ImageNovi paket koji je spreman za rad kombinuje Samsungove Cloud displej monitore sa Pivot3vSTAC rešenjem za vizuelnu dektop infrastrukturu.

Kompanija Samsung Electronics Ltd, globalni lider u oblasti digitalnih medija i tehnologija digitalne konvergencije, danas je najavila partnerstvo sa kompanijom Pivot3, vodećim proizvođačem uređaja koji objedinjuju skladištenje podataka i računarstvo, što će pomoći malim i srednjim preduzećima da iskoriste mogućnosti virtuelne desktop infrastrukture (VDI) putem Samsungovih Cloud displej monitora.

Zahvaljujući ovoj saradnji, partneri kompanija Samsung i Pivot3 sada mogu da ponude početni paket koji predstavlja kombinaciju Pivot3vSTAC VDI P Cubed startnog uređaja i prilagođene probne verzije sa 10 Samsungovih Cloud displeja.

Ovo rešenje omogućava kompanijama da maksimalno iskoriste efikasnost i bezbednost virtuelizovane desktop infrastrukture za skladištenje i servere, čemu doprinose i Samsungovi pametni i tanki Cloud displej monitori. To rešenje pomaže preduzećima da umanje troškove korišćenja računara, jer će teži deo posla podrške skladištenja podataka i aplikacija koje su pokrenute biti obavljan na serverima, kojima će se pristupati putem kompanijske mreže ili oblaka.

Pročitajte i:  Samsung bi mogao prvi da napravi NAND od 1000 nivoa

Uređaj VDI vSTAC kompanije Pivot3 jeste virtuelna desktop infrastruktura koja je projektovana namenski i podešena tako da odgovara radu u okviru kompanije, kao VDI „građevinski blok“. Uređaji vSTAC VDI kompanije Pivot3 objedinjuju prostor za skladištenje i servere. Sertifikovana kao deo programa VMware Rapid Desktop Alliance, kompanija Pivot3 isporučuje i samostalne osnovne uređaje koji su spremni za rad kod probnih desktop virtuelizacija.

„Ponosni smo što smo sastavni deo ovog novog partnerstva“, izjavio je Endrju Dži, direktor jedinice za razvoj poslovanja u kompaniji Samsung Electronics. „Samsungovi proizvodi nude preduzećima integrisana rešenja koja poboljšavaju produktivnost i smanjuju operativne troškove. To uvećava našu sposobnost da pružimo podršku našim korisnicima, bilo da je reč o velikim kompanijama ili malim i srednjim preduzećima.“

„Oduševljeni smo što smo partneri sa kompanijom Samsung Electronics“, izjavio je Majk Holt, direktor odseka za razvoj poslovanja u kompaniji Pivot3. „Ova kombinovana ponuda je upravo ono za čime su naša zajednička EMEA distribucija i kobrend partneri tragali. Ova ponuda bi zaista trebalo da ubrza korišćenje ovog načina rada u čitavom regionu.“

Pročitajte i:  Comtrade Cloud: prednost u poslovanju savremenih kompanija

Kompanije Samsung Electronics i Pivot3 će prikazati Pivot3 View-based VDI rešenja na svojim štandovima na sajmu VMworld Europe u Barseloni od 9. do 11. oktobra.

Dodatni izvori: 

Za testiranje Pivot3 vSTAC VDI Mobile Secure Desktop rešenja, posetite http://pivot3.com/test-drive/ gde možete da testirate rešenje vSTAC VDI MSD kompanije Pivot3koje obuhvata kompletnu najnoviju VMware tehnologiju uključujući: View, vCOPs, vShield kao i Trend Micro’s Deep Security.

Najnovije vesti i informacije o Pivot3 vSTAC™ VDI i P Cubed mogu se naći online na:

Najnovije vesti i informacije o Samsungovim oblak proizvodima i proizvodima za virtuelizaciju mogu se naći online na: Samsung Cloud Portfolio.

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,