Samsung i Sara Čang

PCPress.rs ImageKoncert Sare Čang (Sarah Chang), najpoznatije violinistkinje korejskog porekla, održaće se 23. januara u 20:00 u koncertnoj dvorani zadužbine Kolarac. Dirigentsku palicu držaće maestro Lior Šambadal a Sara Čang će sa Beogradskom Filharmonijom svirati Bramsov Koncert za violinu i orkestar, Veberovu Svečanu uvertiru i Šumanovu Treću simfoniju.

Ovim povodom Samsung će, kao sponzor koncerta, organizovati konferenciju za medije na kojoj će govoriti Sara Čang, D. J. Kim, generalni direktor kancelarije Samsunga u Beču, i predstavnici Beogradske Filharmonije.

Sarah_Chang Samsungov predstavnik podsetiće na prošlogodišnje aktivnosti kompanije Samsung u Srbiji, uključujući i nedavnu donaciju kulturnim institucijma Beograda kada su Beogradska Filharmonija, Zadužbina Kolarac i Narodno Pozorište dobili Samsungove LCD televizore, plasma televizore, kamkordere, DVD uređaje, frižidere, kućne bioskope, mobilne telefone i monitore.

Konferencija će se održati u četvrtak, 22. januara u 13:30h, u koncertnoj dvorani Beogradske Filharmonije, Studentski trg 11, Beograd, nakon čega će biti organizovan koktel.

Izvor: MMD CEE

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Samsung na vrhu liste po prodaji telefona