www.formular.rs – skratite vreme pred šalterima

Formular

Podsećamo vas da se danas završava konkurs sajta Formulars.rs u kome će biti nagrađeni najuspešniji “čekači” pred šalterima, dakle oni koji su sakupili i poslali najviše korisnih informacija o neophodnim procedurama za dobijanje raznih dokumenata, dozvola i potvrda. Još danas možete da pošaljete svoje priloge, a svečana korupcija najuspešnijih biće upriličena u galerji O3one, 23. januara u 12 sati.

Formulars.rs je novi “wiki” servis koji može da vam olakša život i uštedi vreme. Naravno, kao i svi besplatni servisi, Formulars.rs očekuje i vaš neposredni doprinos, ali osnovna ideja tvoraca je svakako vredna pažnje.

Web lokacija koja je nedavno osvanula u našem web univerzumu, ima zadatak da vam olakša razjašnjenje procedure i prikupljanje dokumenata da biste došli do neophodnih (novih) dokumenata koji će vam omogućiti bitisanje, stanovanje, vožnju, poslovanje i niz drugih stvari za koje su vam neophodni (novi) dokumenti ili (nove) potvrde nadležnih organa. Poput svakog neprofitnog projekta, ova veoma korisna strana zahteva da se aktivno uključite sa svojim iskustvima i sugestijama.

Da sve ne bi ostalo na lepim željama, sajt Formulars.rs je pokrenuo i prigodnu nagradnu akciju koja će trajati do 15. januara 2009. godine i u kojoj će biti nagrađeni najrevnosniji građani – oni koji su proveli najviše vremena u redovima pred šaterima. Potrebno je samo da svoja saznanja i iskustva prenesu ostalima na sajtu Formular.rs čime automatski (bez čekanja u redu), konkurišu za neku od sledećih nagrada:

  1. mesto: flaša viskija (0.75l) + čokolada sa lešnikom (300gr) + kafa (200gr)
  2. mesto: čokolada sa lešnikom (300gr) + kafa (200gr)
  3. mesto: kafa (200gr)

Najvrednijima će svečano biti uručene nagrade 23. januara 2009. godine u galeriji O3one.


Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,