PC Press Studio

Samsung memorijske kartice nove generacije

Memorijske kartice danas se koriste u skoro svim uređajima – fotoaparatima, tabličnim (tablet) računarima, pametnim telefonima (smartphone), audio i video plejerima. Nekada su one bile malog kapaciteta, spore i skupe, a podaci na njima nisu bili bezbedni zato što su one bile prilično krhke i neotporne na spoljašnje faktore.
Samsuns-memorijske

Kompanija Samsung, koja već dvadeset godina proizvodi memorijske module i kartice, uspela je da napravi vrhunske modele dostupne svima. One nude velike brzine prenosa podataka, veliki kapacitet i bezbednost podataka. Zasnovane su na tehnologiji 4-proof što ih čini otpornim na vodu, magnet, ekstremne temperature i rendgensko zračenje.

Samsung SD i microSD memorijske kartice nove generacije proizvode se u tri kategorije, Standard, Plus i Pro, što će odgovarati standardnim korisnicima i profesionalcima. Proizvode se u opsegu kapaciteta od 4 do 64GB, pa će se shodno tome i koristiti (4GB za 1875 fotografija – 64GB za 30.000 fotografija). Kartice serija Plus i PRO koriste NAND module vrhunskog kvaliteta koji podržavaju UHS-I. On omogućava brzine do 70MB/s za čitanje i 20MB/s za upisivanje podataka. To je duplo brže od standardnih kartica a odlično je za rad sa vrhunskim pametnim telefonima i tabličnim računarima.

Pročitajte i:  Samsung Galaxy S24 Ultra prvi utisci: Ultra inteligencija

S obzirom na to kakvi su cena i kvalitet ovih modela, jasno je da su oni daleko ispred sličnih modela drugih proizvođača i da bi ih trebalo koristiti bez obzira da li je reč o amaterskoj ili profesionalnoj primeni.

www.dl.rs/gdekupiti

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,