Samsung na konferenciji Digital Day 2015

Kompanija Samsung ove godine učestvuje na konferenciji Digital Day 2015, www.digitalday.rs koja će biti održana 13. maja od 9 časova u Domu omladine, i ujedno je zlatni sponzor ovog događaja.

Samsung & Digital day 2015

Tokom trajanja konferencije Digital Day 2015, svi posetioci mogu da posete Samsung Experience zonu i isprobaju Samsung Galaxy S6 i S6 Edge pametne telefone, pogledaju najnoviji SUHD televizor, kao i da učestvuju u kvizu i osvoje brojne nagrade.

Digital Day je jedinstveni događaj iz oblasti digitalnog marketinga, na kojem lokalna IT zajednica i najveći stručnjaci iz oblasti digitalnog i interaktivnog oglašavanja, razmenjuju iskustva i prenose znanja iz prakse svim posetiocima i učesnicima, kao i najaktuelnije trendove u digitalnoj industriji.

Peta konferencija održava se pod sloganom “Show Me the Money!” i baviće se jednom od ključnih tema u onlajn marketingu – kako ostvariti najviše od uloženih sredstava. Kao i dosad predavači sa razvijenijih svetskih tržišta će predstaviti najbolje prakse i najnovije trendove u ovoj industriji koja se svakodnevno razvija i zapošljava sve veći broj novih kadrova i profila. Učesnici konferencije prisustvovaće brojnim predavanjima i radionicama gostiju iz inostranstva, ali i domaćih stručnjaka iz ove oblasti digitalnih komunikacija.

Pročitajte i:  Veštačka inteligencija u fokusu: promovisana nova linija inovativnih kućnih aparata, televizora i pametnih zvučnika kompanije Samsung

Izvor: IAB

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,