ERP 2024

Samsung: Nova rešenja za mobilno štampanje

Samsung je predstavio tri nova rešenja za mobilno štampanje koja se sastoje od aplikacije za smartfone i tablet računare MobilePrint, koji ima ugrađene komande Print/Štampaj u operativnom sistemu mobilnog uređaja, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Photo: Samsung
Photo: Samsung

„Počev od uređaja Galaxy Tab tokom 2010. godine, radili smo na tome da pojednostavimo proces mobilnog štampanja“, istakao je Džosang Eun, potpredsednik tima za prodaju i marketing u poslovnoj jedinici Rešenja za štampanje u kompaniji Samsung Electronics.

„Od tada smo razvili veliki broj različitih rešenja koja su omogućila našim korisnicima da se bežično povežu sa našim štampačima putem svojih smart telefona i tablet računara. Naša nova rešenja su dodatno unapredila naša rešenja za mobilno štampanje, a ilustruju našu kontinuiranu lidersku ulogu u sektoru mobilnog štampanja.“

Pored modela Galaxy S4, ova rešenja dostupna su i na modelima Galaxy S II, Galaxy S III, Galaxy Note i Galaxy Note II, kao Galaxy Tab uređajima.

Aplikacija poseduje i i funkciju slanja faksa, što je jedina takva funkcija u čitavoj industriji, kao što dopušta korisnicima da skeniraju slike na Samsungovom multifunkcijskom štampaču i pošalju ih direktno na mobilni uređaj.

Pročitajte i:  Galaxy AI je stigao — upoznajte Samsung svet uz fenomenalan poklon paket

Iz Samsunga podsećaju i da je nedavnim predstavljanjem Samsungovih laserskih štampača u boji sa opcijom NFC, korisnicima omogućeno da štampaju jednostavnim postavljanjem mobilnog uređaja i Samsungovog štampača na malu razdaljinu. Kada se smart telefon koji ima opciju NFC komunikacije postavi blizu štampača sa NFC opcijom, dva uređaja će se automatski povezati, a štampanje može da se obavi bez ikakvih dodatnih podešavanja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,