Samsung nudi premijum paket nadogradnje softvera korisnicima modela GALAXY Note

PCPress.rs Image

Softverski paket nudi ekskluzivne S Pen aplikacije, veće multimedijalne funkcije i nadogradnju za Android 4.0.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. je objavila danas da će ponuditi premijum paket nadogradnje za korisnike uređaja GALAXY Note širom sveta počev od drugog kvartala ove godine. Paket obuhvata dodatne multimedijalne funkcije i čitavu paletu novih i optimizovanih S Pen aplikacija uz nadogradnju operativnog sistema u Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Premijum paket nudi nove funkcije i aplikacije ekskluzivne za GALAXY Note i njegov inovativni S Pen što obuhvata S Note, jedinstvenu alatku koja vam dopušta da kombinujete svoje beleške ili crteže sa drugim digitalnim sadržajima, pružajući vam nov način kreiranja sopstvenih priča. S Note poseduje različite šablone koji su spremni za korišćenje u čitavom nizu zadataka koji uključuju zapisnik sa sastanaka, dnevnik i drugo.

S Note takođe obuhvata inovativne aplikacije Shape Match i Formula Match koje pomažu prilikom korigovanja i digitalizovanja geometrijskih oblika, kao i prilikom rešavanja numeričkih formula ispisanih rukom pomoću S Pen-a, čime se uvećava vaša efikasnost i prouduktivnost u pokretu. Možete da crtate tabele i ivice koje će istog trenutka biti digitalizovane, što će vam znatno uštedeti trud i vreme. Šta više, korišćenjem funkcije pretraživača znanja integrisane u S Note, korisnici mogu brzo pretraživati i dolaziti do informacija.

Pročitajte i:  Samsung prodaje akcije

PCPress.rs Image

Nudeći još jednu priliku da iskažete svoju kreativnost, premijum paket uključuje i My Story, još jednu aplikaciju optimizovanu za S Pen koja vam omogućava da napravite digitalizovane čestitke za porodicu i prijatelje koristeći bilo kakav sadržaj uključujući beleške, video sadržaje, fotografije, tekst i glasovne sadržaje.

Proslavljajući najavu premijum paketa nadogranje, Samsung će imati specijalnu ponudu za sve korisnike GALAXY uređaja kao zvaničnog partnera za lansiranje Angry Birds Space, nove hit-mobilne igrice. Svi korisnici Samsungovih modela iz linije GALAXY će imati veću zabavu jer će dobiti pristup specijalnom nivou za korisnike te linije modela. Pored toga, specijalni paket od 30 izazovnih nivoa pod nazivom Danger Zone će biti dostupan besplatno ako se aktivira u toku prva tri meseca. Za više informacija, posetite http://samsung.angrybirds.com/galaxynote.

„GALAXY Note nastavlja da oduševljava potrošače širom sveta svojom neverovatnom svestranošću i jedinstvenim korisničkim iskustvom. Sa premijum paketom nadogradnje softvera smo želeli da dodamo funkcije koje će dodatno obogatiti korisničko iskustvo kod tog uređaja, uključujući velike prednosti operativnog sistema Android 4.0 i inovativne aplikacije za Pen“, izjavio je Dž. K. Šin, predsednik poslovne jedinice za IT i mobilne komunikacije u Samsung Electronics. „Posvećeni smo tome da ponudimo izuzetne doživljaje našim potrošačima i nastavićemo da im pružamo nove funkcije i nadogradnju softvera kako bismo obogatili svoju ponudu.“

Pročitajte i:  Samsung olakšava "uradi sam" popravke  

Ice Cream Sandwich nadogradnje donosi sasvim novo viđenje i osećaj platforme Android na modelu GALAXY Note, sa intuitivnijim korisničkim interfejsom koji obuhvata i redizajniran meni za aplikacije koji omogućava još jednostavniji multitasking. Ova nadogradnja takođe predstavlja inovacije kao što su Face Unlock, Snapshot, Android Beam i druge.

Dostupnost i vreme softverske nadogradnje će varirati u zavisnosti od tržišta i zahteva bežičnih prenosnika. Za više informacija posetite www.samsung.com.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,

One thought on “Samsung nudi premijum paket nadogradnje softvera korisnicima modela GALAXY Note

Comments are closed.