Samsung onlajn kampanja „Omnia unboxing video“ osvojila srebro u Kanu

samsung-omnia-combo-1Kompanija Samsung Electronics, vodeći proizvođač mobilnih telefona, sa ponosom objavljuje da je osvojila srebro u kategoriji „Cyber Lions” na najprestižnijem međunarodnom takmičenju u advertajzingu „Cannes Lions Awards 2009”.
„Oduševljen sam što je ovaj inovativni i zabavni video ‘Omnia unboxing’, osim što je privukao pažnju toliko kupaca , priznat i na Kanskom takmičenju, jednom od najprestižnijih kada je reč o advertajzingu,” kazala je Younghee Lee, potpredsednica odeljenja za globalni marketing kompanije Samsung u okviru sektora mobilnih komunikacija.
„Kada smo predstavili ‘Omnia’ telefon, prekretnicu kada je reč o smart telefonima kompanije Samsung, pokušali smo da našim korisnicima ponudimo inovativan, potpun i sveobuhvatan uređaj. Tim povodom, kompanija Samsung je napravila celovitu, prema kupcima orijentisanu kampanju čiji je osnovni clj bio upoznati javnosti sa takvim proizvodom. Zahvaljujući njoj i sprovedenoj onlajn kampanji, model Omnia je doživeo veliki uspeh. Samsung će i ubuduće nastaviti da sprovodi kreativne i inovativne marketinške kampanje za svoje vrhunske proizvode,” dodala je ona.
Onlajn verzija ”Omnia unboxing” videa je odgledana više od 3 miliona puta, što je doprinelo nastanku izvanrednog uzbuđenja u iščekivanju modela „Omnia“. Međunarodni advertajzing festival u Kanu ”Cannes Lions” održan je od 21. do 27. juna 2009. To je događaj koji okuplja najveći broj profesionalaca ove oblasti širom sveta.

Pročitajte i:  Veštačka inteligencija u fokusu: promovisana nova linija inovativnih kućnih aparata, televizora i pametnih zvučnika kompanije Samsung

 

 

Izvor: MMD Public Relations

Facebook komentari: