BIZIT 2022

Samsung počeo upgrade telefona na Android 11 i One UI 3

Samsung je započeo sa procesom upgrade-a na Android 11 i One UI 3 softver na Samsung Galaxy S20 seriji telefona. Nakon nekoliko meseci javnog beta testiranja, One UI 3 je spreman i za početak je dostupan na modelima Galaxy S20, S20+ i S20 Ultra.

PCPress.rs Image

Update je trenutno dostupan korisnicima u SAD-u, dok će se u narednom periodu dostupnost širiti na druge regione i na druge uređaje. Kao prioritetna tržišta Samsung je naveo Evropu, kao i domaće Južno-korejsko tržište. Takođe, u skorijoj budućnosti, u narednih nekoliko nedelja, najavljen je i update i za još neke modele telefona kao što su Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold i S10 serija. Nešto kasnije, tokom prve polovine 2021. godine očekuje se dostupnost update-a i na Galaxy A seriji telefona.

One UI 3 donosi nove mogućnosti uz Android 11, među kojima su novi vizuelni efekti, redizajnirani vidžeti na zaključanom ekranu koji obezbeđuju korisnicima određene aktivnosti bez otključavanja telefona, veću prilagodljivost i mnoga druga sitna, ali korisna unapređenja u odnosu na trenutno aktuelni One UI 2.5.

Pročitajte i:  Kako onemogućiti ad ID tracking na iOS-u i Android-u i zašto bi to trebalo da uradite 

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,