Samsung prestao da prodaje Galaxy Z Fold 2 u Americi

Samsung Galaxy Z Fold 2 preklopni telefon više nije moguće kupiti preko Samsung-ovog sajta u SAD-u. Za sada nema zvaničnih informacija o razlogu prekida prodaje, ali je najverovatnije u pitanju to što će u avgustu biti predstavljen njegov naslednik, Galaxy Z Fold 3. I kod velikih američkih operatera je slična situacija – ovaj telefon više nije na raspolaganju za kupovinu.

z fold

Što se tiče drugih tržišta, na Samsung-ovim regionalnim sajtovima je Galaxy Z Fold 2 još uvek u ponudi, a nude ga i AT&T i Best Buy. Inače, Samsung je u aprilu smanjio cenu ovog telefona sa 1.999 dolara na 1.799 dolara. Ipak, kako bi Z Fold 3 trebao u osnovnoj varijanti da košta 1.599 dolara, teško je da bi neko mogao da se odluči za kupovinu starijeg, a skupljeg modela, naročito ako novi model nudi bolje performanse, kompatibilnost sa S Pen-om i kameru ugrađenu ispod ekrana (što je najavljeno za Z Fold 3).

Samsung Galaxy Z Fold 3 bi trebao da bude predstavljen 3. avgusta na Samsung Unpacked događaju, zajedno sa Z Flip 3 telefonom, Galaxy Watch 4 i Active Watch 4 pametnim satovima. Ranije je najavljivano da će i Galaxy S21 FE biti takođe predstavljen na tom događaju, ali poslednje informacije ukazuju da se to ipak neće desiti.

Pročitajte i:  Vaš Android telefon ima smeće u web browseru koje možete brzo ukloniti

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari: