BIZIT 2022

Evernote dodaje alate za personalni task menadžment

Šta je zajedničko Evernote-u sa Trellom i Asanom? Pre danas, ne mnogo. Sada možete u okviru ove aplikacije da koristite i odeljak Tasks. Deo onoga što odvaja alatku od vaše prosečne Evernote liste obaveza je to što im možete dodati rokove dospeća i podsetnike.

evernote

Odlično unapređenje u pravom trenutku

U drugom slučaju, možete da dodate do pet zasebnih zadataka jednom zadatku i uključite obaveštenja ako želite da primate upozorenja izvan aplikacije. Takođe je moguće označiti pojedinačne zadatke ako želite da se još više organizujete. Novo okruženje kojem možete pristupiti sa bočne trake za navigaciju omogućava vam sortiranje zadataka prema naslovu beleške, datumu dospeća i statusu zastave.

Pored toga, možete ih dodavati, uređivati i odjavljivati direktno iz ovog prikaza i filtrirati ih koristeći određene periode i slično. Sve promene koje ovde napravite odmah će se odraziti u celoj aplikaciji i možete dodirnuti naslov beleške da biste direktno prešli na nju. Pre nego što Evernote zvanično doda zadatke kasnije ove godine, omogućava svima da testiraju beta funkciju preuzimanjem najnovijih verzija svoje aplikacije. Kada se probni period završi, određene funkcije u Tasks biće dostupne samo kupcima koji plaćaju premium verziju aplikacije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: