Samsung S8 odlazi u penziju

Četiri godine nakon lansiranja, Samsung Galaxy S8 je dobio poslednje bezbednosno ažuriranje. Galaxy S8 serija je bila Samsungov trijumf kada se pojavila na tržištu 2017. godine. Tada je S8 model skrenuo pažnju svojim smelim dizajnom koji je privukao brojne korisnike.

Samsung S8 odlazi u penziju.

S8 Active i S8 Lite modeli i dalje će dobijati ažuriranja

S8 je pokrenuo revoluciju Galaxy uređaja, sa širokim ekranom od ivice do ivice, sa minimalnim okvirima što ga je činilo jednim od najlepših telefona u tom trenutku. Pored svoje estetike, uređaj je ponudio odličan hardver i sjajnu kameru, u kombinaciji sa izuzetno sofisticiranom softverskom implementacijom.

Samsung je nedavno uveo politiku pružanja četvorogodišnjeg bezbednosnog ažuriranja Galaxy uređajima, uključujući i modele S i A-serije. Premium uređaji imaju tendenciju da dobijaju mesečna ažuriranja, bar tokom prvih nekoliko godina. Smatra se da je ovakav potez jedna od najboljih smernica podrške u mobilnoj industriji koja je u rangu sa Apple-ovim dugogodišnjim rasporedom ažuriranja. Dok su S8 i S8+ dostigli kraj perioda podrške, S8 Active je još uvek na rasporedu za kvartalna ažuriranja, a S8 Lite je na dvogodišnjem rasporedu.

Pročitajte i:  6.4 milijardi dolara za Samsung i fabriku čipova u Teksasu

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: