BIZIT plus

Samsung Smart Monitor M8 u fazi prednaručivanja

Najnoviji Samsung Smart Monitor, koji smo prvi put videli tokom CES-a, sada je dostupan u pretprodaji. Smart Monitor M8 ima podršku za usluge strimovanja uključujući Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i Apple TV, kao i platforme za igre u oblaku. Nećete nužno morati da se povezujete sa spoljnim zvučnicima, pošto će dva ugrađena zvučnika od 5 V i visokotonac isporučiti 2.2-kanalni zvuk.

PCPress.rs Image

M8 ima integrisano SmartThings čvorište

Ekran dolazi sa magnetnom, odvojivom SlimFit kamerom koju možete koristiti za video pozive. Full HD veb kamera ima funkcije praćenja lica i automatskog zumiranja, tako da može da vas prati dok se krećete i automatski se fokusira na vaše lice. Tu je i mikrofon dalekog polja, koji će vam dobro doći ako ste udaljeni od monitora.

M8 ima integrisano SmartThings čvorište, koje će vam omogućiti da kontrolišete kompatibilne pametne kućne uređaje. Možete bežično da se povežete sa Windows PC ili Mac računarom i takođe preslikate ekran svog pametnog telefona na ekran. Postoji i opcija za pregledavanje veba, uređivanje dokumenata i rad na projektima bez povezivanja na računar, delimično zahvaljujući ugrađenoj Microsoft 365 podršci. M8 je debeo 11,4 mm, što Samsung kaže da je oko četvrtine dubine prethodnih ekrana. Ekran od 32 inča ima UHD rezoluciju od 3.840 x 2.160 i HDR 10+ kompatibilnost. Ima odnos širine i visine od 16:9 i odnos kontrasta od 3.000:1. Postoji podrška za 1,07 milijardi boja, što pokriva 99 procenata sRGB spektra.

Pročitajte i:  Budući Samsung Galaxy satovi - kvadratni 

Brzina osvežavanja dostiže maksimum od 60 Hz, što je možda malo za neke korisnike, dok je vreme odziva 4 ms. Na prednjoj strani povezivanja, ekran ima jedan mikro HDMI port i dva USB-C porta, zajedno sa podrškom za WiFi 5, AirPlay 2 i Bluetooth 4.2. Dolazi sa postoljem podesivim po visini. Smart Monitor M8 cena počinje od 700 dolara za beli model. Prolećni zeleni, roze za zalazak sunca i plavi modeli će vas koštati malo više od 730 dolara.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
Računari i Galaksija
Tagovi: