SAP Forum u junu

PCPress.rs ImageKompanije SAP najavila je danas konferenciju SAP Forum, koja će se održati 13. juna 2012. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

Na ovogodišnjem SAP Forumu posetioci će imati priliku da čuju veoma zanimljiva izlaganja, a među najvažnijima biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, Poreska uprava Srbije i kompanije Rudnap grupa i Komercijalna banka, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da optizuju poslovanje, da rade efikasnije i smanje troškove. Biće reči i o tome kako je SAP ovim organizacijama omogućio da bolje upravljaju finansijama, ljudskim resursima, da imaju bolji uvid u celokupno poslovanje kroz izveštaje u realnom vremenu, odnosno kako su im SAP rešenja omogućila pravovremeni i precizan uvid u najvažnije delove ili celokupno poslovanje.

Tokom konferencije prisutni će moći da čuju kako SAP kroz pomoć kompanijama da povećaju efikasnost i produktivnost, može da pomogne celokupnoj privredi da radi bolje. Takođe će biti reči o tome kako SAP institucijama i organima državne uprave omogućava da efikasnije upravljaju budžetima, odnosno novcem poreskih obveznika.

Posebno zanimljiv deo na SAP Forumu biće okrugli sto za finansijske direktore na kome će učestvovati SAP korisnici (Grad Beograd, PTT Srbija, Carlsberg, Direct Group, Tarkett), ekonomski analitičari iz medija. Finansijski direktori navedenih kompanija razgovaraće o upravljanju troškovima i prihodima, planiranju likvidnosti, analizi proftiabilnosti i budžetiranju u aktuelnim privrednim uslovima.

Pored navednog, tokom SAP Foruma profesor dr Dragan Đuričin predstaviće makroekonomsku analizu za Srbiju i region i govoriće o očkivanim ekonomskim kretanjima u narednom periodu.

Takođe, Gartner će predstaviti najnovije trendove i aktuelnu raspodelu tržišnog učešća u segmentu poslovnih softverskih aplikacija, rešenja za mobilne uređaje, biznis analitike, in-memory rešenja i baza.

Očekuje se da će ove godine na SAP Forumu učestvovati oko 400 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća, predstavnika državne uprave, SAP korisnika i partnera, kao i predstavnika medija.

Izvor: SAP

Facebook komentari: