U prodaji je connect 19

HTC je prodrmao tržište serijom One, pa connect 19 donosi detaljne testove. Panasonic Eluga se takođe izdvaja, čak i na pretrpanoj smartfon sceni, ali tu je i pregršt modela koji ne spadaju u top-modele, ali predstavljaju veoma dobru kupovinu. U rubrici AnDrooid na redu su browseri za internet, a connect professional razmatra zašto treba što pre uvesti IPv6 i kako rasteretiti mobilnu mrežu WiFi offload-om. Za one koji vole proleće na biciklu, otkrivamo nekoliko GPS uređaja čije su standardne, ali i neke dodatne funkcije namenjene dvotočkašima…

connect-019-cover


connect-019-content_01Šta da kupimo?

Mobilnih telefona ima koliko i peska u pustinji – i zato je teško pronaći odgovarajući model. Connect vam ukazuje na aktuelne poslastice.

 

connect-019-content_02HTC: Porodica One

HTC je predstavio tri nova smart telefona zasnovana na Android-u. Testirali smo porodicu One. Čak i najmanji, One V, zaista je plemenita sprava.

 

connect-019-content_03Panasonic Eluga

Panasonic-ov novi smart telefon upada u oči čak i na pretrpanoj smartfon sceni. Njegovo ime? Eluga. Kvaliteti? Tanak, brz, robustan – i dobro izgleda.

Pročitajte i:  PC Press video: DMS - Ekološki autoput za dokumenta, Nenad Solujić, Docloop

 

connect-019-content_04Ta egzotična stvorenja

Povoljni, ali ne „jeftini”: tri noviteta iz kuća ZTE i Huawei dokazuju da kineski proizvođači umeju da prave dobre smart telefone.

 

connect-019-content_07IPv6

Internet polako dostiže svoje limite po broju javnih IP adresa, a broj korisnika konstantno raste. Vreme je za novu verziju internet protokola koja omogućava praktično neograničen broj IP adresa…

 

connect-019-content_05Offload

Mnogi mobilni operatori menjaju svoju strategiju u pravcu WiFi tehnologija, zbog sve većeg broja korisnika koji žele da koriste WiFi na svojim aparatima.

 

connect-019-content_09Smart bicikl

Kako pomoću smartfona planirati sportske aktivnosti na otvorenom prostoru? Testirali smo aplikacij za navigaciju bicikala, a isto tako i kompletne navigacione uređaje.

 

connect-019-content_06Lakoća poslovanja

HP Folio 13 tanak je svega 18 milimetara, a teži manje od kilogram i po. Ovaj poslovni ultrabook ima izuzetno izdržljivu bateriju, a ugrađen je i TPM čip koji štiti podatke.

 

connect-019-content_08Web browser-i

Iako izbor internet browser-a za Android uređaje nije toliko bitan kao u slučaju računara, teško je pronaći pravog kandidata. Connect vam u tome pomaže.

Pročitajte i:  PC Press video: Kako do Midjourney vizuelnih rešenja, Ljubomir Ristić, Comtrade Group

connect-019-content

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,