SBB: Moderno rešenje za upravljanje dokumentacijom

Kako upravljati mnoštvom dokumenata brzo i lako? Odgovor je jednostavan: DMS – Document Management System.

PCPress.rs Image

Ova kompletna, jednostavna i bezbedna platforma omogućava digitalizaciju, automatizaciju i centralizaciju u upravljanju dokumentima, uz garantovanu sigurnost podataka i ažurnost obavljanja poslovnih operacija.

DMS by Coming je usluga koja ide u korak s vremenom, pa je razvijen i integracioni sistem koji obezbeđuje povezivanje na Sistem elektronskih faktura (SEF). Zato DMS, pored alata koji služe za manipulaciju dokumentima, nudi i sve neophodne funkcionalnosti za upravljanje fakturama koje postaju zakonska obaveza od 1. januara 2023.

Saradnja u oblaku

SBB kompanija danas svojim korisnicima pruža uslugu DMS by Coming, u okviru koje SBB brine o cloud platformi i infrastrukturi i garantuje visoku dostupnost i bezbednost usluge. Zajednički projekat s kompanijom COMING i njihovim razvojnim centrom u Naučno-tehnološkom parku u Nišu, biznis korisnicima donela je fleksibilnost, uz prilagođavanje potreba klijenata nezavisno da li se radi o velikom, srednjem ili malom preduzeću i veoma jednostavno uvođenje digitalizacije poslovanja. Pored jednostavne implementacije ovog rešenja, obezbeđena je i efikasna podrška tima inženjera i konsultanata.

PCPress.rs Image

Arhiviranje dokumenata unutar DMS by Coming moguće je na više načina – skeniranjem i učitavanjem digitalnih dokumenata, kao i generisanjem dokumenta na osnovu predefinisanog šablona. Sistem obuhvata ceo životni vek jednog dokumenta, a svaka promena kreira novu verziju, čime je omogućeno praćenje istorije od trenutka kreiranja dokumenta. DMS nudi brzu i efikasnu pretragu po bilo kom atributu koji je korisnik uneo prilikom kreiranja dokumenta. Pored mogućnosti slanja dokumenta putem e-mail-a, DMS pruža mogućnost digitalnog potpisa, što znatno skraćuje vreme obrade informacija. Uz brojne funkcionalnosti koje pruža DMS, moguće je i vođenje neograničenog broja procesa koji se podešavaju u skladu s pojedinačnim potrebama svakog korisnika.

Pročitajte i:  GoPro: Pojednostavite upravljanje ljudskim resursima najefikasnijim rešenjima

Autor: Nina Nešić

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,