SBB otključava dodatne digitalne TV kanale i ubrzava internet za svoje korisnike

Od 15. maja, vodeći operator TV sadržaja prema izveštaju RATEL-a “Pregled tržišta elektronskih komunikacija za 4. kvartal 2018. godine” i provajder najvećih brzina u zemlji prema Testmy.net (prosečna internet brzina, april 2019.), SBB ponovo ubrzava internet i otključava dodatne digitalne kanale i Video klub naslove svojim korisnicima.

PCPress.rs Image

Tokom trajanja akcije, do 15. avgusta 2019. godine, SBB će otključati dodatne digitalne TV kanale iz ponude svim postojećim i novim korisnicima EON, D3, D3i i Total TV platforme. To znači da će građani imati prilike da uživaju u programu više od 190 kanala, od kojih je preko 60 u HD rezoluciji. Pored ovoga, dostupno im je preko 14.000 popularnih naslova u SBB Video klubu.

Pored toga, internet korisnici Silver i Gold Duo i Trio paketa na kablovskoj infrastrukturi SBB-a moći će da uživaju u internetu brzine od 50 do čak 300 Mbps, u zavisnosti od paketa. Takođe, kako SBB kontinuirano radi na inoviranju TV, internet i telefonskih servisa u narednih pet godina kompanija ulaže više od 300 miliona evra u dalji razvoj najveće optičke GIGA mreže nove generacije u Srbiji, platformu EON, kao i nove napredne servis.

Pročitajte i:  Blokiranje domena koji asociraju na poznate brendove

Što se tiče otključanog sadržaja, ljubitelji serijskog programa pored postojećih domaćih hit serija kao što su „Žigosani u reketu“ i “Ubice mog oca”, mogu da prate najtraženije i najgledanije serije „Igra prestola“, “Poldark”, „Milijarde“, “Alfa”, “Teška vremena u El Rojalu”, “Rivijera” kao i druge serije, ekskluzivne filmove i dokumentarce kanala i video platformi: HBO Premium, CineStar TV Premiere HD, Pickbox, National Geographic +, Hopster i drugi.

U velikom izboru HBO naslova korisnici će moći da uživaju aktiviranjem ovog paketa putem portala MojSBB, dok će svi ostali kanali biti automatski otključani. Za korisnike Gold Extra, Gold Premium, EON Full i EON Premium, Total TV Maximum i Premium paketa, kao i Premium i Diamond paketa, SBB je pripremio poseban katalog sa atraktivnim naslovima. Svakog petnaestog u mesecu, tokom promotivnog perioda katalog će biti obogaćen sa deset novih filmova različitih žanrova.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , , , , , , , ,