Schneider Electric najavio lansiranje novog UPS sistema

Kompanija Schneider Electric, svetski stručnjak u upravljanju energijom, najavila je lansiranje Galaxy 300I MGE UPS sistema.

galaxy 300iGalaxy 300I sistem pruža pojednostavljeno i pouzdano rešenje za zaštitu malih i srednjih preduzeća, poslovnih zgrada i tehničkih uređaja. Ovaj sistem pruža pouzdanu zaštitu napajanja, robusno i jednostavno rešenje za instalaciju sistema, a sve to sa najboljim odnosom cene i performanse.

Galaxy 300I je trofazni UPS proizvod koji je u potpunosti u saglasnosti sa RoHS standardom (Restriction of the use of Hazardous Substances – Ograničenja u upotrebi opasnih supstanci). Efikasnost uređaja iznosi i do 90,5% sa izlaznog transformatora, što je više od ostalih UPS sistema sa sličnim karakteristikama. Ova efikasnost pruža niže operativne troškove, kao i niže troškove hlađenja na srednji ili duži period korišćenja. UPS sistem koristi On-line double conversion pružajući time uredno i pouzdano napajanje.

“Povratne informacije od naših partnera i ključnih kupaca pokazuju da su snaga, pouzdanost, mogućnost upravljanja i praktičnost ključna pitanja na koja UPS sistemi trebaju da odgovore kod korisnika sa niskim i srednjim energetskim potrebama”, objašnjava Vasilije Kodžopeljić, direktor sektora IT biznis . “Novi Galaxy 300I sistem je dizajniran da dostavi UPS koji je jednostavan za instalaciju i rad, ali i pristupačan po ceni. Ovaj proizvod je idealno rešenje za krajnje korisnike koji kupuju trofazni UPS po prvi put. ”

Pročitajte i:  Schneider Electric: Data centri i veštačka inteligencija

Korisnici su u mogućnosti da prate i upravljaju energetskim zahtevima lokalno i daljinski putem jednostavnog web/SNMP interfejsa i jednostavnog displeja koji podržava 18 jezika.

Za adekvatnu raspodelu snage, sistem je dostupan i u konfiguracijama 3PH-3PH i 3PH-1PH.

Izvor: www.schneider-electric.rs

Facebook komentari:

1 thoughts on “Schneider Electric najavio lansiranje novog UPS sistema

Comments are closed.