BIZIT plus

Sega razmatra oživljavanje starih hitova poput Crazy Taxi i Jet Set Radio

Segi nije strano da vaskrsava klasične franšize, popularne igre iz osamdesetih i devedesetih, a sada se čini da će ponovo raditi na rimejkovima. IGN izveštava da Sega razmatra oživljavanje nekoliko starih, ali dobro poznatih serija igara nakon pažljivog istraživanja. Hitovi poput Crazy Taxi, Jet Set Radio, Panzer Dragoon i Virtua Fighter su sada na redu za kreiranje rimejkova, pa u narednom periodu možemo očekivati ponovno proživljavanje dečijih uspomena.

PCPress.rs Image

Misteriozna super igra do 2026. godine

Tokom najavljivanja i prezentacija, predstavnici kompanije Sega govorili su i o misterioznoj “super igri”, koja će se pojaviti do kraja 2026. godine, po njihovim procenama. Još uvek se ne zna šta bi ta igra trebalo da predstavlja. Za sada ne postoji garancija da ćete videti potpuno novi Crazy Taxi ili 4K Jet Set.

Neke franšize su na spisku, poput Rez i Streets of Rage, i već dugo se održavaju, što govori o utisku da Sega ima neverovatan katalog igara. Opšti je utisak da Sega želi da se fokusira i na mnoge druge igre koje je stvorila tokom poslednjih decenija, a ne samo na Sonic i Persona, kako bi prihodi bili još veći.

Izvor: Engadget

Facebook komentari: